Publicitat
Política · 25 de Març de 2012. 11:44h.

CiU retira el nom de Josep Puigbó per a la CCMA

Via lliure al socialista Xavier Guitart per renovar com a membre del consell de govern

CiU retira el nom de Josep Puigbó per a la CCMA

Josep Puigbó, en una imatge d'arxiu

CiU retirarà demà el nom de Josep Puigbó per al consell de govern de la CCMA, segons ha transcendit al 16è congrés de CDC. El CAC ja va posar traves a aquesta proposta per la vinculació del periodista amb una productora que treballa per a Canal Català, competència de TV3.

CDC, a més, havia de pactar aquest nom amb el PPC o el PSC perquè hi va presentar quatre candidats: Josep Puigbó, Brauli Duart, Núria Llorach, i Antoni Pemán. Els socialistes Xavier Guitart i el sots-director d'informatius de TVE Josep Villar i el PPC Armand Querol, que en serà vicepresident.

El Consell de l'Audiovisual de Catalunya (CAC), en el seu informe preceptiu, va destacar que hi havia "un conflicte d'interessos" en la candidatura de Josep Puigbó per incompatibilitats derivades "de les seves relacions de propietat i/o negoci amb operadors privats de mitjans audiovisuals".

El CAC va criticar també les "quotes de partit" i va destacar que en la "llista tramesa hi ha primat la imatge de transaccions partidistes, sobre la base de criteris d’oportunitat i d’estratègia política" malgrat que aquest òrgan està escollit també per estrictes quotes de partit.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#2 jajjajaaaaa, barcelona, 25/03/2012 - 20:08

bla bla bla ba bla bla bla

#1 antoni, barcelona, 25/03/2012 - 13:22

Canal Català, competència de TV3... no hase falta desir nada más...

#1.1 joan, Barcelona, 25/03/2012 - 19:04

El director dels informatius de TVE també té una vinculació directa amb la competència de TV3, no?