Publicitat
Política · 30 de Març de 2010. 20:17h.

CiU retreu a Enric Marín la seva gestió al Carmel

Oriol Pujol assegura que s'oposaran "al control polític dels mitjans de comunicació públics"

CiU retreu a Enric Marín la seva gestió al Carmel

Enric Marín, amb el conseller Nadal, en una foto a Palau

El portaveu de CiU al Parlament, Oriol Pujol, ha denunciat que Enric Marín, candidat del tripartit a la presidència de la CCMA, "va mostrar un sectarisme en el repartiment de les subvencions als mitjans de comunicació i va ordenar el boicot informatiu quan els fets del Carmel el gener de 2005”. “Són dues objeccions suficients i lògiques com per posar en qüestió la idoneïtat de Marín”, ha dit el dirigent convergent.

"CiU s’oposarà rotundament al control polític dels mitjans de comunicació públics que intenta el tripartit”, ha manifestat Pujol, qui ha demanat al Govern que rectifiqui i no modifiqui la llei. “Rectificar és possible, el consens no s’ha produït i ens oposarem al control polític dels mitjans que Montilla vol exercir”, ha afirmat. Pujol ha titllat de "decretazo" la modificació legislativa que pretenen els partits del Govern.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 joan, manresa, 31/03/2010 - 16:47

El Casal,obrim la paradeta.-¿ Quin nom li podriam dir per aquesta maniobra del trispartit.? ¿ Com poden tenir la barra de reformar una llei per evitar el bloqueig de l'oposició.?O siga una llei a mida per lo que volen fer...Axó només te un nom ....

#3 Oriol, BCN, 31/03/2010 - 08:17

Jo sóc dels que canvio de canal quan al TN de TV3 parlen de política (del país).
Actualment, per sort, els ciutadans tenim altres vies per informar-nos, a part dels mitjans públics. I la difusió, opinió i contrast a través d'Internet és fonamental.

#2 Jordi, Barcelona, 31/03/2010 - 04:37

Esquerra i Puigcercós, cada dia que passa, s'estan "cobrint" de "glòria"... després es faran els sorpresos per la patacada que es fotran per mèrits propis...

#1 Gemma, LLEIDA, 30/03/2010 - 23:30

Es que tenen molta barra aquesta gent del tripartit. Aquest "decretazo" i tot el que ha comportat el tripartit es consequència de la gran trampa d'endossar-nos un president que va perdre estrepitosament les eleccions.