Publicitat
Política · 18 d'Abril de 2013. 19:12h.

CiU 'salva' l'estelada del Parc de Bombers de Girona

Retira al darrer moment una esmena a una proposta del PPC per treure-la

CiU 'salva' l'estelada del Parc de Bombers de Girona

Una imatge de l'estelada dels bombers de Girona. (Foto: @Obrellaunes11)

CiU ha salvat l'estelada del Parc de Bombers de Girona, en retirar una esmena a una proposta del PPC, que reclamava treure-la, durant la comissió d'Interior al Parlament.

La maniobra de la federació nacionalista ha arribat al darrer moment. De fet, els populars ho han sabut durant el debat de la proposta. Aquesta circumstància ha causat "perplexitat" al diputat Pere Calbó per l'"estranya maniobra de CiU".

El PPC havia acceptat l'esmena de CiU que deia: "El Parlament insta el Govern a retirar les senye­res estelades que onegen en el Parc de Bombers de la ciutat de Girona".

Al final, la votació ha estat contrària als interessos del partit liderat per Alicia Sánchez-Camacho per 4 vots a favor i 17 en contra. L'estelada al Parc de Bombers de Girona oneja des del passat 11 de Setembre.

Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#9 Kropotkin, Vic, 19/04/2013 - 13:39

Intoxicábamos diciendo "Con la independencia, nos echarán de Cataluña". Ayer la ministra española de trabajo nos pedia q emigrasemos...mejor hundidos

#8 Joanjo, bcn, 19/04/2013 - 12:00

Si volem fer cas al PP la pròxima esmena serà pel Gerona-girona i ens faran canviar tots els rètols i farcir-ho tot de rojigualdas colonales

#7 Erasmus, Amposta, 19/04/2013 - 09:35

És just el que esperem dels bombers. Que centrin els seus esforços en onejar banderes, especialment les no oficials

#6 Culeamuerte, Las Corts, 19/04/2013 - 09:12

Fuera ese trapo de ahí, que lo pagamos todos !!!. La bandera cubana tuneada fuera !!. A curraaaaarrrrrrrrrrr ganduleeeeesssssss !. Menos gimnasio y más currar !!!.

#5 Sergi, sitges, 18/04/2013 - 23:01

Es que aixo no es te de votar...una banderola estafada ilegal en un lloc public pagat per tots els ciutadans...te de venir l'exercit ,la Policia nacional o la guardia civil i llençarla a les escombraries i aixo si que es fer pais.