Publicitat
Política · 7 de Novembre de 2008. 18:41h.

CiU s'apunta esmenes del PSC

La federació 'ven' com a seves esmenes presentades pels socialistes catalans

CiU s'apunta esmenes del PSC

Els 25 diputats del PSC a Madrid

Convergència i Unió va emetre dijous una nota de premsa de nou pàgines en què afirmava que la formació havia aconseguit que s’aprovessin 75 esmenes per valor de 70 milions d’euros. El total d’esmenes aprovades a CiU és, tanmateix, de més de 60 i suposen un import que no arriba als 40 M€, segons fonts del PSC.

La formació ha comptabilitzat com a seves esmenes a les quals simplement va donar suport i que eren d’altres grups parlamentaris. CiU va incloure en la seva nota de premsa esmenes presentades pel PSC dins el paquet del Grup Socialista.

En són alguns exemples: els 5 M€ de la A-7 en el tram La Jana-El Perelló, els 5M€ de la variant de Ribes de Freser, el milió d’€ de la N260 Xerrallo-Pont de Suert, els 3 M€ del Parc Científic de Barcelona o, fins i tot,  el 1.100.000 € per a la rehabilitació del Palau de la Música Catalana. Totes aquestes esmenes van amb càrrec a la Disposició Addicional Tercera de l’Estatut. És a dir, simplement són diners que ja hi eren, però que amb aquestes partides queden concretats.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Pere, Lleida, 07/11/2008 - 19:50

Quin ridícol això de CiU. No saben què fer per votar Síiiiiiiiiiiiiiiiii als pressupostos, perquè creuen que després els faran ministres. Catalunya s'ensorra, menstrestant.