Publicitat
Política · 24 d'Abril de 2009. 17:30h.

CiU s'atribueix el mèrit de la Llei d'Educació

Oriol Pujol: "hem estat empenyent per a aconseguir una llei de país"

CiU s'atribueix el mèrit de la Llei d'Educació

Oriol Pujol, a l'esquerra d'Artur Mas al Parlament

Oriol Pujol ha indicat que la Llei d'Educació (LEC) sortirà endavant gràcies a Convergència i Unió (CiU). “Allà on el Govern no ha estat capaç de tenir un sol criteri, allà on no sabem què pensa el Tripartit en matèria d’Educació, allà on el Govern s’ha evidenciat de forma trencada... allà ha estat CiU empenyent per aconseguir una llei de país”, ha dit el portaveu de CiU al Parlament. Pujol ha reinvindicat el paper “d’oposició responsable” desenvolupat per la federació nacionalista en la negociació de la futura LEC.

Sobre l'oposició d'ICV a la llei, malgrat formar part del Govern, el portaveu convergent ha dit que "s’hauria pogut sumar a l’acord de la Llei d’Educació (LEC) si hagués renunciat a posicions extremes i de marginalitat”. Pujol ha afegit que "el Govern té un problema que es diu Tripartit i que impedeix tirar endavant projectes necessaris per Catalunya. Amb la LEC s’evidencia que per evitar una mala llei, amb posicions molt marginals, cal la col·laboració de CiU”.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 garlences, BARCELONA, 13/05/2009 - 13:34

.pero a pesar de los remiendos es una mala ley, que no contenta a nadie. Quizá porque los que la han elaborado conocen muy poco la realidad de las aulas. Es una ley demasiado intervencionista, intenta regularlo todo y por eso limita la libertad de todos.

#3 M. Fitó P., Balaguer, 25/04/2009 - 10:23

Segueix... Antisocial extremista només em queda una sortida: viure lliure fent-me Hell Angel.

#2 M Fító P., Balaguer, 25/04/2009 - 10:21

Si és una posició extrema permetre la segregació amb fons públics per gènere de les noies i els nois, doncs sóc una extremista. Si és una posició marginal, permetre moltes de les coses que deixarà fer la LEC doncs són una antisocial.

#1 Martín Martínez Mart, Barcelona, 24/04/2009 - 23:07

De moment sembla que s\'està donant el pas: Aviat també els pobres podran triar la privada. Bé!.. Els molt pobres no. Ja sabeu, aquestes cuotes, ......................
I perquè no en sanitat?