Publicitat
Política · 14 de Maig de 2015. 07:33h.

CiU s'avança per crear la vegueria del Penedès

ERC, ICV-EUiA i CUP hi veuen un moviment electoral abans de les municipals

CiU s'avança per crear la vegueria del Penedès

Manifestants a favor de la Vegueria Penedès

Els grups parlamentaris d’ERC, ICV-EUIA i CUP han demanat a CiU fer un front comú per defensar la Vegueria del Penedès, després d’haver-se reunit al Parlament de Catalunya amb la Plataforma Vegueria Penedès (PVP).

ERC, ICV-EUiA i CUP, d’acord amb el membres de la PVP, consideren que és "amb la màxima unitat possible que la proposta tindrà més recorregut al Parlament".

Per aquest motiu, demanen a CIU que retiri del Registre del Parlament la proposició de llei que va presentar el dia 7 de maig sense avisar la resta de grups  i "s’avingui a presentar-ne una de nova, oberta a la signatura de tots els grups parlamentaris que ho desitgin, atès que només amb consens crearem la vegueria del Penedès".

També denuncien que, a les portes de les eleccions municipals, "CIU hagi utilitzat de forma electoralista una qüestió que requereix la màxima unitat possible".

En cas que CIU no retiri la seva proposició, ERC, ICV-EUIA i CUP n’entraran una de nova "el més unitària possible, perquè entenem que servirem millor el Penedès i els seus habitants des de la unitat".

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 luis, barcelona, 14/05/2015 - 14:02

Quants s'endollaran a aquesta nova central d'endolls?