Política · 2 de Juny de 2011. 12:13h.

CiU s'inclina per deixar governar Albiol

Ferran Falcó recorda que "té un resultat espectacular a Badalona"

CiU s'inclina per deixar governar Albiol

El cap de llista de CIU a l’Ajuntament de Badalona, Ferran Falcó

El cap de llista de CIU a l’Ajuntament de Badalona, Ferran Falcó, ha manifestat que “el PP ja té un resultat espectacular a Badalona i potser el que hem de fer perquè deixi de governar és que comenci a governar”.

En declaracions a la Com, malgrat no confirmar quin serà el vot de CiU en l’elecció de l’alcalde de Badalona i si donarà o no suport al candidat del PP, Xavier García-Albiol, Falcó ha dit que les negociacions amb el PSC per explorar un pacte de govern que exclogui el PP de l’Alcaldia haurien de canviar molt per fructificar.

En aquest sentit, Falcó ha advertit als socialistes que “si només hem d’estar focalitzats a fotre-li canya al del PP a mi em fa mandra”. “Si fem govern, a més a més de barrar el pas a no sé què, l’hem de fer pel salt que Badalona necessita”.

Ferran Falcó ha anat més enllà i al ser preguntat per experiències d’un pacte a tres contra la llista més votada ha assegurat que “això és nefast, la gent no hi entén de ciència política. La gent ha votat aquest i si no governa ens estaran recordant durant quatre anys: hemos votado a éste y gobierna el perdedor”.

El candidat de CIU a l’Alcaldia de Badalona també ha assegurat que l’ascens de Xavier García-Albiol no arriba només pel seu discurs sobre la immigració, sinó que és responsabilitat de la ineficàcia de govern del PSC. També ha assegurat que el candidat del PP interpreta un paper que li dicten i no es creu les seves tesis.

Publicitat
Publicitat

34 Comentaris

Publicitat
#19 angel, cardedeu, catalunya, 06/06/2011 - 21:01

a veure, jo us pregunto a aquesta gent que no vol al PP, i si les eleccions generals guanya el PP per majoria absoluta, que fareu? marxareu d´aqui o què?

#18 Cristian, Badalona, 04/06/2011 - 16:24

Que no s´enganyi la gent Albiol serà alcalde perquè e ell i Falcó comparteixen discurs. Sino perquè canvia al castellà al referir-se a la majoría de ciutadans de Badalona. Els de CIU nomès saben insultar a la gent de Badalona mai absolutament mai els ha interessat la ciutat un rave.

#17 elena, lleida, 03/06/2011 - 10:49

11 regidors pp. y los restantes 16 se dividen entre 3 partidos lo que da un 5 y pico para cada uno, quien ha ganado listillos?

#17.1 badalones, Badalona, 03/06/2011 - 15:56

ha ganado el pp pese a quien pese,elena.esa es la realidad y lo jodido es que falco sabe que dar el paso a albiol no va a ser su unico problemilla...verdad que no,convergents de la puñeta?.

#16 badalona mon amour, badalona, 02/06/2011 - 22:18

y el Sr. Segues propiciando un consistorio de Izquierdas que Badalona por mayoria no quiere y a eso se le llama DEMOCRACIA, tú vota que ya pondran ellos en el poder a quien les de la gana.

#15 badalona mon amour, badalona, 02/06/2011 - 22:16

Vergonzoso, lo que está pasando en el Ayuntamiento de Badalona. El Sr. Serra peleando por seguir en el poder que la Cuidadania desde la Urnas le ha quitado, el Sr. Falcó dejandose querer por unos y por otros y jugando al que será será y el Sr. Segues propiciando un consistorio de Izquierdas que Bada