Publicitat
Política · 5 d'Agost de 2008. 15:15h.

CiU sol·licita una auditoria sobre el personal de la Generalitat

Per les dues últimes resolucions judicials

CiU sol·licita una auditoria sobre el personal de la Generalitat

Pilar Pifarré, en una sessió ordinària

Convergència i Unió (CiU), a instàncies de la diputada Pilar Pifarré, ha sol·licitat una auditoria externa sobre la política de personal del tripartit. La coalició nacionalista indica en un comunicat que "en només una setmana, el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha emès dues sentències que posen al descobert greus irregularitats en la política de contractació de personal de la Generalitat. En primer lloc, el passat 29 de juliol es va fer pública la sentència 481/2008 dictada per la Sala Contenciosa Administrativa del TSJC, la qual anul·lava la relació de llocs de treball del personal eventual de la Generalitat com a conseqüència d’un recurs interposat per UGT. Dies més tard, el TSJC donava a conèixer la sentència 632/2008 en la qual considerava il·legal el cessament l’any 2005 del director de l’Agència Catalana de Protecció de Dades, Xavier Hernández". Per a Pifarré, aquesta segona sentència "és una prova més, avalada pel TSJC, de l'ús partidista que fa el tripartit de les institucions públiques de Catalunya". Pifarré ha demanat "efectuar una auditoria externa amb personal especialitzat en l'àmbit de la Funció Pública". "Aquesta auditoria externa haurà d'analitzar el contingut de tots els llocs de treball eventual de la Relació de Llocs de Treball (RLT) vigent per tal de contastar la seva adequació a la normativa", ha afegit Pifarré.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 BAROCAHA, barcelona, 06/08/2008 - 20:39

Ara bè com diu un comentari prou funcionaris i privatitzar els servesi? Estàs boig , tu no saps el que encariria tot això. El que cal és depurar llocs de treball i prou. Potenciar la prodcutivitat real, i remunerar bè al que penca de veritat.

#7 BAROCAHA, BARCELONA, 06/08/2008 - 20:36

SI home! els salvadors de la patria, ara descobreixen la sopa d'all. La RLT ni d'eventuals, ni de funcionaris mai estarà al dia, mentres hi hagi tanta facilitat per contractar interins, durant anys i anys.

#6 Ramon, Barcelona, 05/08/2008 - 22:15

Òstimes, Convergència, quina dormideta, eh? Que no anava el despertador? Us haurem d'anar posant al dia. D'entrada, som al 2008. Sí, sí, heu estat clapant cinc anys. Jo començava a preocupar-me, això no podia ser normal. Ja respiro.

#5 mJ, Salou, 05/08/2008 - 22:10

Ara un coordinador...son tants q ja no els poden sumar, i nosaltres a pagar a tots i al coordinador també,clar!!!!!

#4 Josep-Empordà, Palafrugell, 05/08/2008 - 18:36

Home! ja va siguent hora de que feu d'oposició!!