Publicitat
Política · 23 de Juliol de 2011. 13:22h.

CiU tem una majoria absoluta del PP

Duran: "Es pot fugir del foc socialista sense caure en les brases del PP"

CiU tem una majoria absoluta del PP

Duran, amb Mas i Pujol, en ser proclamat candidat

El cap de llista de CiU al Congrés, Josep Antoni Duran Lleida, que ha estat proclamat oficialment, ha demanat concentrar la màxima força política a CiU a les pròximes eleccions generals, per frenar la majoria absoluta del PP i poder "condicionar" al futur Govern espanyol, però sense pretendre ser la "crossa de ningú".

"Per a castigar a José Luis Rodríguez Zapatero no cal votar el PP. I perquè no guanyi el PP per majoria absoluta, no cal votar el PSOE. A Catalunya, es pot fugir del foc socialista sense caure en les brases del PP", ha destacat.

La "gran debilitat de Catalunya", per Duran, és que els diputats del PSC i PP elegits en circumscripcions catalanes no serveixen per defensar els interessos del país, mentre que, amb la seva representació "testimonial", ERC i ICV-EUiA amb prou feines poden "fer sentir la seva veu".

Per tant, "condicionar" la política econòmica del Govern, exigir amb força el pacte fiscal i fer que es respecti a Catalunya "només està a l'abast de CiU", ha remarcat

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#9 Arguiyen, Barcelona, 24/07/2011 - 17:06

Entessos, i aquesta por és la que fa que l'Artur Mas i l'unionista Duran Lérida, és venguin a Rajoy com a socis estables per pactar el que convingui oi?

#8 angel, cardedol, 24/07/2011 - 13:50

clar, vol que voti a CyU, doncs no, al PP votarè. Si no vol que guanyi el PP ni PSOE´cs doncs INDEPENDÈNCIA !!!!

#7 lins, quart, 24/07/2011 - 11:00

Els catalans si que estem a la foguera amb aquest govern de botiflers,ara demaneu el vot per que ????per donarlo al PP ??? en cavat tota la culpa es de Madrid pro vosaltres perdeu el cul per entrar al govern espanyol ...FALSOSSSSS.........

#6 Vicenç Ramoneda i Ullar, Sentmenat, 24/07/2011 - 10:24

(Mas apel·la al 'vot útil' de CiU). ?!
(. . . . és un "luxe" que Duran repeteixi com a candidat defensant els interessos dels catalans.) ?!

Mare de Déu senyor! Val mes que votem al PP i rebenti tot! Aviam si els hi cau la bena als "indepes" de CiU!

Deien del tripartit però...

#5 ciutadà ppcc, Bcn, 23/07/2011 - 22:37

No hi ha més possibilitat, des del punt de vista del sentit pràctic, que votar multitudinàriament CiU, per tal que no hi hagi CAP majoria absoluta guanyadora a les generals de l'estat.

A partir d'aquí, cal fer política encaminada a assolir la llibertat.

#5.1 #5.1 Joan Besora, Lloret de Mar, 24/07/2011 - 18:01

Ciutadà ppcc, tú només penses desde el punt de vista pràctic, i el punt de vista etic què? Estic amb desacord amb tu, i per el contrari d'acord amb el Vicenç Ramoneda de Sentmenat. És pot dir més alt, però em sembla q no més clar. Crec q som majoria els independentistes que pensem així.