Publicitat
Política · 13 de Maig de 2015. 17:14h.

CiU treu pit contra la corrupció

Corominas diu que "som una formació honesta i transparent" l'endemà de la dimissió de Xavier Crespo

CiU treu pit contra la corrupció

Corominas amb l'alcalde de Premià de Mar, Miquel Buch (Foto: Flickr CDC)

El vicesecretari general de Coordinació Institucional de CDC, Lluís Corominas, ha afirmat aquest dimarts que les llistes de la federació estan integrades per persones que són exemple de bones pràctiques polítiques.

“Els nostres candidats són el millor mirall per demostrar que som una formació honesta i transparent que vol millorar la qualitat democràtica dels nostres municipis”, ha apuntat. 

Corominas s’ha expressat així durant una visita a Premià de Mar, al Maresme, on ha fet costat el candidat de CiU i alcalde del municipi, Miquel Buch, que ha explicat el seu programa electoral en matèria de transparència.
 
En aquest sentit, ha afegit que municipis com Premià de Mar, Sant Cugat o Barcelona són una referència de  governs oberts i transparents, ha subratllat.
 
El dirigent convergent també ha recordat que CDC ha signat recentment un acord de transparència internacional que ha comportat una millora important de la valoració que es fa del partit en aquest aspecte i que “amb aquesta nova dinàmica” es presenten a les eleccions.

CiU té diversos casos de presumptes irregularitats en els quals hi ha dirigents o exmembres del partit implicats, com ara el cas Palau, el cas Pujol, el cas Pretòria, el cas Crespo, el cas Innova i el cas ITV –amb l’exsecretari general Oriol Pujol com un dels imputats-.

Publicitat
Publicitat

22 Comentaris

Publicitat
#22 Tururu, Turutulandia, 14/05/2015 - 20:07

Els que escoltaven eren dels que van cada mes a "cotitzar" al carrer Corsega? Perque si es aixi es un xist, no?

#21 Tirant, bcn, 14/05/2015 - 18:27

Hay que tener corrompido el cerebro para utilizar niños en la propaganda electoral ... Claro que después de robarle a los parados ... cabe esperar cualquier cosa ...

#20 Perico, Sant Adrià del Besòs, 14/05/2015 - 11:06

Premià de Mar... govern obert i transparent. Malament si la referència fitxa gerent sancionat per irregularitats administratives i dedicat a escarnis públics. Un ajuntament amb un sol contracte públic de 2015 al web transparència. https://seuelectronica.premiademar.cat/fitxes.php?categoria=90

#19 Juan, BCN, 14/05/2015 - 09:07

Como chiste es muy bueno...

#18 zeppelin74, Bcn, 14/05/2015 - 08:14

Tenen 15 seus embargades per corrupció i parlan de transparència i honistat.