Publicitat
Política · 5 de Maig de 2013. 16:04h.

"CiU utilitza el PSC per legitimar el seu camí cap a la independència"

Sánchez-Camacho veu "autobombo" de Mas en la cimera pel dret a decidir

"CiU utilitza el PSC per legitimar el seu camí cap a la independència"

Sánchez-Camacho, en una foto d'arxiu

La presidenta del PPC, Alicia Sánchez-Camacho, ha carregat contra el PSC per assistir aquest dilluns a la cimera pel dret a decidir convocada pel president de la Generalitat, Artur Mas.

"El PSC s'està equivocant fent de còmplice de Mas en una cimera pel dret a decidir per a la independència. Els estan utilitzant per legitimar el seu camí cap a la independència", ha remarcat.

"Artur Mas realitza demà una convocatòria per a la foto i l'autobombo personal i del seu partit. Quantes més fotos, menys acció de govern", ha considerat Sánchez-Camacho.

La dirigent popular, ha remarcat que "només aconseguirà dividir Catalunya en dos i afegir més incertesa i preocupació a la societat catalana al posar en risc la recuperació econòmica".

En aquest sentit, ha reblat que "el PPC, en canvi, no té complexes com el Partit Socialista. Nosatres sabem on som i cap a on anem, sense deixar-nos arrossegar pels eufemismes de CiU".

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#3 BEJOTA, BCN, 05/05/2013 - 17:16

A Catalunya hi ha un 34% d'independentistes, segons el CIS.
Segons el darrer Baròmetre del CIS, que s'ha publicat aquest divendres, un 33,7% dels catalans creuen que Catalunya hauria de ser "un estat independent". Aquesta és la resposta majoritària.

#3.1 tdnera, Badalona, 05/05/2013 - 21:30

Suposo que tens en compte que el 21,4% dels ciutadans de Catalunya aposten per un estat federal i el 29,4% volen mantenir el seu estatus de comunitat autònoma. Això suposa que un 50,8% de la ciutadania catalana vol quedar-se dins Espanya.

#3.2 spain is over, botswana, 06/05/2013 - 01:17

Quan a totes les enquestes la pregunta s'ha fet amb només dues opcions de resposta, independència si o no....puja fins a un 50% d'indepes enfront d'un 30% d'unionistes....bye bye spain

#1 Kropotkin, Vic, 05/05/2013 - 16:08

Esta claro que hoy en dia no te puedes fiar de nadie, nazi el uno nazi el otro....bueno os dejo, que el Rivera esta en Intereconomia, eso si que es democracia y no nacionalismo....juas, juas