Publicitat
Política · 30 d'Abril de 2014. 08:30h.

CiU va incloure un islamista radical a les seves llistes, segons El Mundo

Khalid Shabaz està considerat per la policia com un "pakistanès d'ideologia extrema"

CiU va incloure un islamista radical a les seves llistes, segons El Mundo

Portada d'El Mundo

El cap dels pakistanesos de CiU, Khalid Shabaz, àlies Chuhan, és un islamista radical que va ser detingut el 2011 per la Policia per estafa i falsedat de documents, segons publica El Mundo en portada. El diari aporta en aquest sentit una fotografia de Chuhan en un recent viatge al seu país vestit amb la vestimenta tradicional pakistanesa i una metralladora a les mans, acompanyat d'un compatriota que porta un fusell.

Chuhan, de 46 anys, va ser al número 79 de la llista encapçalada per Mas en les autonòmiques de novembre de 2012 i està considerat per les forces de seguretat com un "pakistanesa de ideologia extrema". La seva mà dreta, Shaoib Satti, també va ser detinguda l'any passat en interceptar-li la Policia una partida de 64 quilos d'heroïna.

Shabaz Akhtar, militant de CDC i membre de l'agrupació del partit a l'Hospitalet, a hores d'ara dirigeix l'Àrea asiàtica de l'organització Nous Catalans, organització presidida pel responsable d'Immigració de Convergència, Àngel Colom.

També qui va ser responsable de l'Àrea Marroquina de Nous Catalans i president de la Unió de Centres Islàmics de Cataluna, Noureddine Ziani, va ser expulsat d'Espanya fa un any a instàncies del Centre Nacional d'Intel·ligència (CNI) en ser considerat "un perill per a la seguretat d'Espanya".

Publicitat
Publicitat

57 Comentaris

Publicitat
#41 Bonisme quatribarrat, BCN, 01/05/2014 - 00:07

Em sorprèn el bonisme de molts catalans amb l'islamisme. No és CAT, ni ESP, les q estan amenaçades per aquests bàrbars. És la civilització occidental, amb tots els seus defectes i grandeses. No es pot ser tolerant amb qui, per definició, no ho és i odia tot el que s'oposa a la seva veritat revelada

#41.1 tzatza, bcn, 01/05/2014 - 16:46

No t'equivoquis, no és bonisme. Són els governants que ens venen a canvi de preservar els seus interessos. Així de clar.

#40 Víctor, Barcelona, 30/04/2014 - 18:57

No sé quién los cría, pero los integristas se juntan.

#39 Papaluna, Barceona, 30/04/2014 - 17:25

El que no mostra E-N és la foto que surt al reportatge, que reprodueix un pamflet escrit en alfabet àrab, i suposo que en urdú o el que sigui, en el que es veuen els caretos d'un tal Shabaz i d'en Mas i del Colom! demanant el vot a la comunitat pakistanesa. Si la gent ho sabés CiU estaria acabada!

#38 ccc, bcn, 30/04/2014 - 17:08

quan vols aconseguir el vot d'una comunitatd'inmigrants has de tenir molta cura de amb quin lider parles, pq no están organitzats d'una forma democrática i és fàcil fotre la pota.

#36 casper, Bcn., 30/04/2014 - 16:03

Los mismos periodistas del informe falso de Mas. Un gran rigor demostrado.