Publicitat
Política · 12 de Gener de 2015. 16:42h.

CiU ven com un sacrifici camuflar les sigles en una 'llista de país'

Rull diu que estan disposats a fer un “pas immens enrere”

CiU ven com un sacrifici camuflar les sigles en una 'llista de país'

Imatge de la piulada

El coordinador general de CDC, Josep Rull, ha assegurat que l’anomenada ‘llista transversal’ “no és” de Convergència i que, en tot cas, la formació haurà de fer un “immens” pas enrere.

Rull, en una conversa al Twitter amb d’altres usuaris de la xarxa social, ha afirmat que “la llista transversal l'han proposada les entitats, no nosaltres” i ha considerat que aquesta candidatura “hauria de ser plural de veritat”.

De la seva banda, la portaveu de Convergència, Mercè Conesa, ha afirmat en roda de premsa que el partit no tindrà cap mena de relació amb ‘la llista del president’, de manera que no apareixerien les sigles de CDC ni de CiU a la campanya electoral, com un “exemple de que Convergència es sacrifica pel procés”.

A la xarxa alguns dels usuaris han contestat el tuit de Rull afirmant que  “l’ANC li serveix d'excusa per fer forta la llista CDC/ANC/Òmnium. La tupinada dóna els seus fruits”. Rull ha replicat que “aquest és l'error. No és la llista de CDC. Amb aquest esquema qui ha de fer un pas immens enrere és CDC”.

D’altres que també han participat en la conversa han assegurat que “CiU mareja la perdiu”, “està clar que CDC ha fet una reculada espectacular en escons... És veu el llautó” o “pas enrere de CDC? No pas, pas enrere del procés!”.

Tot ha començat arran d’una piulada en la qual un dels usuaris ha preguntat a Rull si “els independents d'esquerres de la llista de Mas és feina vostra o us els han de regalar els Reis (CUP, ERC i ICV)?”.

Publicitat
Publicitat

21 Comentaris

Publicitat
#20 Governar? Això no toca...millor seguir enganyant!, Olesa, 13/01/2015 - 09:23

CDC, Corruptes de Catalunya, menteixen més que parlen. Em pregunto perquè no van acompanyar ahir al ex-secretari general Oriol Pujol als jutjats com van fer la darrera vegada al millor estil 'El Padrino'.
El Mas ha enfonsat el partit i ja no saben què fer per continuar xuclant de la mamella

#19 DE SACRIFICI RES - ADEU CiU, Barcelona, 13/01/2015 - 08:03

CiU NO VOL ANAR COM A CiU
Esta clarisim, i totes les enquestes aixi ho diuen

Abans va amagar la seva politica de retallades
SOTA L'ESTELADA

I are s'amaga devant l'examen de les eleccions
DARRERE DE LLISTES CIUTADANES

ADEU CiU
tart o d'hora els ciutadans et posaran a puesto

#18 Pepe, Barcelona, 12/01/2015 - 23:37

Els de CIU saben q les seves pròpies sigles els perjudiquen, per això estan muntant tot això de la llista.
Són uns trileros experts!

#17 Miquel, Girona, 12/01/2015 - 22:47

ELECCIONS JA !!!

#16 libertadexpresión, BCN, 12/01/2015 - 21:59

Es que si se presentan como CDC (Corruptos De Cataluña) sacan menos escaños que Ciutadans.
Están preparando unas autonómicas para dejar más repartido el Parlament y con menos peso independentista. Estoy esperando ver el programa electoral a ver si incluyen la DUI. Partidos ilegalizados y al paro.