Publicitat
Política · 22 de Setembre de 2010. 11:46h.

CiU veu "diferències radicals" entre corrides i correbous

Francesc Sancho acusa ICV de "tremendisme de tertúlia"

CiU veu "diferències radicals" entre corrides i correbous

CiU, a favor dels correbous

El diputat de CiU Francesc Sancho ha defensat la "coherència" d'impulsar una llei que 'blindi' les festes dels correbous i oposar-se a les curses de braus, i ha qualificat de "tremendisme de tertúlia" les crítiques d'ICV al projecte de llei que garanteix la celebració de les primeres.

"Tothom té les seves creences, però no és contradictori impulsar el projecte de llei dels correbous perquè amb rigor se li pot diferenciar clarament del que deia la Iniciativa Legislativa Popular (ILP) que va prohibir les curses de braus" a Catalunya i que va ser aprovada el passat mes de juliol.

"En el primer cas, -ha recordat-, es prohibeixen les curses perquè hi ha la mort de l'animal, de manera que hi ha una diferència radical respecte a les celebracions amb correbous". "Entenem que el Parlament ha de prohibir només el que és imprescindible i regular tot allò que és possible fer-ho", ha precisat.

Publicitat
Publicitat

30 Comentaris

Publicitat
#30 Terraxa, Terrassa, 23/09/2010 - 09:25

hipòcrites!

#29 Francesc, Barcelona, 23/09/2010 - 01:27

Parleu clar, srs de CiU i ERC, defenseu els braus embolats perquè les Terres de L'Ebre són un niu de vots per a vostès. Els bous embolats són una bestialitat i ho saben. Demagògia pura i dura. Ecs!

#28 pepito, barcelona, 22/09/2010 - 22:16

si, el toro se corre de gusto cuando se le queman los ojos.... vaya salvajada (autóctona eso si....)i

#27 elnuma, Barcelona, 22/09/2010 - 20:46

¿Porqué el toro de "OSBORNE" ha sido "prohibido/" en Catalunya¿Quien lo maltrataba? .La solución para la casa OSBORNEy el toro sea "INDULTADO"en CATALUÑA es que le ponga dos bolas de fuego en los cuernos y lo ate con una soga,subirá de vulgar "toro"español a patriota "bou" catalán,

#26 Fran, Llinars, 22/09/2010 - 19:57

I com a olití que n´ets,q penses q els teus avantpassats construeixin la plaça d bous antiga d Cat.? la van construir xq no els hi agradaven els bous? sou doncs, africans?.