Política · 22 de Març de 2010. 18:46h.

CiU veu Rodalies com a l'època de Magdalena Álvarez

L'avaria “evidencia les limitacions de la transferència amputada del sistema"

CiU veu Rodalies com a l'època de Magdalena Álvarez

Nadal, en una imatge d'arxiu

Josep Rull, portaveu d’Infraestructures de CiU al Parlament,  ha afirmat que l’avaria que aquest matí ha afectat a les línies 4 i 7 de rodalies “evidencia les limitacions de la transferència amputada del sistema de rodalies que la Generalitat de Catalunya va acceptar”. Rull ha recordat que una de les funcions bàsiques que té encomanada la Generalitat gràcies a aquesta transferència és tot allò que fa referència a la informació i atenció al passatger i, justament en aquest camp, “aquest matí s’han tornat a cometre els mateixos errors que hi havia en l’època de la ministra Magdalena Álvarez: hi ha un buit d’informació clamorós i fallen els sistemes d’atenció al passatger”. “Davant una contingència, el sistema anunciat a bombo i plateret per la Generalitat, simplement no ha existit” ha afegit el diputat de CiU.
 
Rull considera que “després de 80 dies de la transferència ja hi hauria d’haver una certa capacitat per a fer front a aquestes contingències”. Però la realitat és que en la mesura que el Govern no té cap mena de control sobre la infraestructura, que continua estant en un nivell de precarietat evident, “la Generalitat només pot fer de mera observadora durant les incidències, sense capacitat real per a poder agilitar les solucions”.
 
En aquest sentit, el diputat nacionalista ha anunciat que presentarà en el registre del Parlament una bateria de preguntes escrites per tal d’aclarir “quina ha estat l’actuació del govern i quin operatiu ha emprat”.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat