Publicitat
Política · 28 d'Abril de 2009. 09:46h.

"CiU vol fer creure que els únics catalanistes són ells"

Puigcercós diu que "Carretero no s'ha volgut incorporar. La vida continua"

"CiU vol fer creure que els únics catalanistes són ells"

Puigcercós i Carretero, en una imatge d'arxiu

El president d'Esquerra, Joan Puigcercós, ha estat entrevistat a El matí a 4 bandes de Ràdio 4, on ha reconegut, sobre la marxa de Joan Carretero, que "evidentment que no estic content de com han anat les coses". Puigcercós ha responsabilitzat de l'afer a l'exmilitant, atès que "no s'ha volgut incorporar, jo he fet tots els esforços i no tinc res a dir. La vida continua". "Tenim molta feina a fer i hi ha gent que entén el partit com un club de tertúlia", ha afegit.

El president d'ERC ha insistit que "he intentat parlar amb ell i no ho he aconseguit". "La fragmentació afegeix dificultat, però jo tinc molt clar que el meu partit és ERC", ha afegit, a més d'apuntar també que "no sóc jo que ha de dir que passarà". "Nosaltres som gent de paraula, per això vam fer el pacte d'Entesa. Tenim uns compromisos", ha explicat, a més de sentenciar que "tinc mot clar que la nau va recta".

Sobre un hipotètic ingrés de Carretero a la Casa Gran, Puigcercós ha denunciat que "CiU intenta hegemonitzar tot el catalanisme, i dir que els únics catalanistes són ells". "El que fa gran a un país és acceptar que el catalanisme és divers", ha opinat, a més de considerar que "CiU vol sumar-ho tot a base de sumar contradiccions".

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#14 Anna, Girona, 28/04/2009 - 19:31

Precisament ha estat Esquerra qui ha cedit a CDC la representació exclusiva del catalanisme. S'ho mereixin o no, parlamentàriament no en tenim cap altre

#13 Fran, Llinars, 28/04/2009 - 19:00

I vosaltres voleu fer veure q els unics catalans sou vosaltres.

#12 Aitor, L'H, 28/04/2009 - 18:49

No perdeu les energies comentant. Ja arribaran les eleccions i els traïdors a Catalunya acabaran al lloc que els correspon.

#11 sulfuro sulfuro, Barcelona, 28/04/2009 - 17:58

ERC tiene toda la razón: CiU no puede decir que son los únicos catalanistas.
Las desgracias nunca vienen solas.

#10 LIDIA OBIOLS SERRA, martorell, 28/04/2009 - 17:01

perquè ben mirat fora de casa es poden fer tota mena de pactes que ens aportin un benefici, però el país va per davant, de fet em sembla que mai ningú abans ho havia fet, heu posat al capdavant de la maxima institució catalana un foraster esapanyol.