Publicitat
Política · 27 de Febrer de 2012. 12:09h.

CiU vol modificar el dret de vaga

Mena diu que es vol evitar-les en dies sensibles

CiU vol modificar el dret de vaga

Mena, a RAC1

El conseller d’empresa i ocupació, Francesc Xavier Mena, en declaracions a 'El món a RAC 1', ha manifestat que "el dret de vaga és constitucional, però hi ha moments concrets que s'hauran de plantejar si són els moments adients, i s'ha de veure quin perímetre ha de tenir l'exercici del dret de vaga. CiU podria presentar al Congrés la [proposta de] modificació de la llei de vaga".
 
D'altra banda, ha assegurat que "el MWC és comparable amb els Jocs Olímpics per la transcendència que pot tenir. És un dels grans elements tractors de l'economia de Catalunya per als propers anys". Pel que fa a l’Eurovegas, ha apuntat que "jo no exclouria, ni molt menys, la nostra candidatura. Però a Madrid ja fa temps que hi treballen i nosaltres ens hi hem posat tard. Podem remuntar el partit".
 
"El nom Eurovegas no es correspon amb el que es vol fer. El projecte que s'ha plantejat tindria més a veure amb Califòrnia o Florida que no pas amb Las Vegas, perquè Adelson ja sap que aquí els casinos no són negoci", ha deixat clar.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#8 Ramon, Barcelona, 27/02/2012 - 20:44

I si fem com amb la Sanitat, l'Ensenyament o els Transports?... privatitzem el dret de vaga i que només la poguin fer els empresaris... com fins ara, vaja, què collons s'hauran cregut aquests treballadors.

#7 Eduardo González Palomar , Manlleu, 27/02/2012 - 16:51

¡Los del Govern de Catalunya, con eso de que últimamente hace furor arremeter contra los derechos de los trabajadores, también se apuntan!

#5 germanapepa, bcn, 27/02/2012 - 16:42

Jo posaria horaris per fer vaga, per exemple, els diumenges de 7 a 10 de matí, i que la gent que faci vaga no es pugui manifestar devant dels domicilis dels mandamasos de CIU. Seriosament, cada cop que aquest home obre la boca és pitjor que l'anterior.

#4 Àcrata, Barcelona, 27/02/2012 - 16:29

Doncs res, farem vaga a l'espanyola. Ui, se m'ha cremat l'embragatge!!!

#3 Manel, Viladecans, 27/02/2012 - 13:29

Tranquil Mena,, el dia que vulgui fer vaga (i a partir d'ara sera bastant sovint) ja estare malalt o agfare la baixa. BURRU