Publicitat
Política · 6 de Novembre de 2008. 15:28h.

CiU vol saber la despesa de TV3 en les eleccions dels EUA

Meritxell Borràs demana el cost de l’estada "incloent transport, allotjament i dietes"

CiU vol saber la despesa de TV3 en les eleccions dels EUA

Debat d'Els Matins als EUA

La diputada de CiU al Parlament, Meritxell Borràs, ha presentat una bateria de preguntes dirigides al president del Consell de Govern de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals per rebre resposta per escrit, per saber "quin ha estat el cost de la cobertura de TV3 de la campanya electoral nord-americana".
 
Concretament, CiU vol saber "quina ha estat la despesa econòmica total que ha comportat el seguiment de la campanya electoral des del 30 d’octubre al 9 de novembre i quants professionals s’han desplaçat per tal de cobrir el seguiment de la campanya, amb el detall del cost de l’estada incloent conceptes de transport allotjament i dietes".

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#14 alex, Lleida, 07/11/2008 - 10:44

Felecitats a TV3 per la feina feta. Ha demostrat un cop més, que es una tele de referència, no només a nivell nacional sino tambe pot comparar-se amb les teles d'arreu del mon.

#13 pitus, l´hospitalet de llobregat, 07/11/2008 - 09:53

Cal felicitar a la federació de CiU per aquesta pregunta, ha estat del tot vergonyos el desplegament. Aixó te un cost innecessari com bé diu Ona. Es la xocolata del lloro, mentres, no es parla de finançament, estatut o llei de dependència,

#12 Núria, Reus, 07/11/2008 - 09:17

Potser CiU i companyia només entenen que TVC desplegui mitjans en la competició anual de gossos d'atura o en la trobada de puntaires? Com a televisió nacional, ha de ser present amb les altres televisions nacionals del món en els grans esdeveniments.

#11 Ona, Valls, 06/11/2008 - 20:37

Estic d'acord amb el titular, en època de crisis i amb la tecnologia actual es podia seguir perfectament desde aquí i dedicar el que ha costat en alguna cosa més útil

#10 Paestum, Tarragona, 06/11/2008 - 20:19

Molt bé sra. Terribas, així es fà, pagant viatjets als USA al Cuní i la seva troop. Molt bé dona, al carrer tindrien que anar, vostè la primera. Ja em diràn perquè tot aquest desplegament. Els que paguem tot això volem saber quan ha costat la broma.