Publicitat
Política · 25 de Març de 2009. 21:15h.

Ciudadanos denuncia "insults" a l''Avui'

Antonio Robles es queixa de "missatges insultants" contra Arcadi Espada al fòrum del diari

Ciudadanos denuncia "insults" a l''Avui'

Arcadi Espada, en la manifestació de Ciutadans del passat setembre

Antonio Robles, diputat al Parlament de Ciutadans-Partido de la Ciudadanía, ha manifestat aquest dimecres la seva repulsa als "insults" que ha rebut el professor universitari, periodista i escriptor Arcadi Espada en un fòrum d'internet. Espada, en una entrevista publicada aquest dilluns al diari Avui, afirmava que l'Estatut és una ficció i Catalunya no és una nació, “la qual cosa ha provocat un devessall de missatges insultants en el fòrum obert pel diari nacionalista que han deixat al descobert que el nacionalisme està alimentant massa odi contra el dissident”.

En aquest sentit, el diputat ha sortit al pas de "les amenaces rebudes per Espada", i ha indicat que “és intolerable que en ple segle XX, una societat catalana, que es veu a si mateixa com democràtica i culta, generi més de 150 brams infectats d'odi contra un periodista il·lustrat pel fet de no fer l'ona al poder establert”.

Robles ha afegit que lamenta que “un dels 15 intel·lectuals que van fer possible el naixement de Ciutadans, sigui acorralat per una gossada pròpia d'una societat malalta de totalitarisme”, i ha recordat el clàssic “ladran, luego cabalgamos”, per a descriure “l'efecte d'un món feudal que encara no s'ha adonat que el feudalisme és cosa de fa un grapat de segles”.

Finalment, ha enviat un missatge d'ànim al periodista "insultat i amenaçat" amb un “Arcadi, no estàs sol. Ja saps, el que no mata, engreixa”, i s'ha solidaritzat amb "l'intel·lectual compromès amb la llibertat a Catalunya".

Publicitat
Publicitat

81 Comentaris

Publicitat
#81 FELIPE GOMEZ, BCN, 28/03/2009 - 11:12

NO COMPRO NUNCA PRODUCTOS CATALANES. MIRO LAS ETIQUETAS

#80 Francesc, Barcelona, 27/03/2009 - 09:30

Per a Ignatius. Jo penso, en canvi, que la xenofòbia catalanista i espanyolista a l\\\'Avui digital està repartida. 40% 40% i un 20% de gent respectuosa. Salutacions

#79 Ramon, Barcelona, 27/03/2009 - 00:02

Per cert, excrecència del PSC per conferir-li centralitat tibant en sentit contrari d'Esquerra i així neutralitzar-la, per cert, hidrofòbic no vol dir trujo. Hidrofòbic vol dir senzillament rabiós. Lerrouxistes hidrofòbics i, a més, burrets.

#78 JPC, Barcelona, 26/03/2009 - 20:57

Però com gosen aquesta gent queixar-se pels insults que reben quan ells han fet de l'insult i de l'estirabot contra Catalunya i els catalans la seva única raó de ser?

#77 Capità Catalunya, Catalunya Lliure, 26/03/2009 - 20:47

Ciceron: El que tu diguis, el PE va votar en contra del que volia aprovar el PP, que era la frase següent: "cap escolar no podrà ser privat de l'ensenyament en la llengua oficial de l'Estat". Si dones per més i no ho entens t'ho explico.