Publicitat
Política · 25 de Març de 2014. 17:06h.

Ciutadans acusa RAC-1 de “menyspreu” per una broma de La Segona Hora

El partit també portarà la intervenció de Miquel Sellarès als Matins de TV3 al CAC

Ciutadans acusa  RAC-1 de “menyspreu” per una broma de La Segona Hora

Mejías, durant la roda de premsa

La portaveu del grup parlamentari de Ciutadans, Carina Mejías, ha avançat que la seva formació ha demanat la intervenció del CAC pel que consideren “menyspreu” a una de les candidates a les properes eleccions europees, Carolina Punset, al programa La Segona Hora de RAC-1.

Mejías ha dit que també volen que s’intervingui per les declaracions de Miquel Sellarès, en referència a la mateixa candidata, en un programa de TV3. La diputat ha considerat que “el que no farem és quedar-nos de braços plegats en el cas d'expressions insultants”.

La portaveu ha reiterat que s’han “d’evitar aquest tipus d’actituds en els mitjans de Catalunya tan públics com privats”. És el cas del programa de RAC-1, Mejías ha dit que “ens és igual que sigui un espai humorístic”. “Nosaltres el que demanem és respecte”, ha sentenciat.

La diputada s’ha referit així l’edició del passat 14 de març de La Segona Hora, en la qual es recordava que Carolina Punset és filla d’Eduard Punset. L’espai va ironitzar dient que "la criatura se li ha fet de Ciutadans. N'hi ha que s'enganxen a les drogues, altres es fan de Ciutadans". "Són com dos conceptes incompatibles, Punset i Ciutadans, intel·ligència i Ciutadans", es va afegir.

Publicitat
Publicitat

22 Comentaris

Publicitat
#14 Sisquet, Barcelona, 26/03/2014 - 14:45

Qui és aquesta MILF???

#13 peus, comtal ciutat, 26/03/2014 - 13:36

Osti els de ciudadanos sou una mica rars.dieu que no sou radicals i defenseu la unio a espanya com a integristes.Si Catlunya és independent el món segueix rodant.Per que no parleu més de coses importants pels ciutadans.Si sóm independents,parlareu castellà,podreu fer l'esnob igualment,etc

#12 Kropotkin, Vic, 26/03/2014 - 08:57

En C's sufrimos agresiones constantes: Nos dicen "Bon dia", vemos esteladas en los balcones, entre 80 canales de TV, algunos (1 o 2) estan en catalán...jua,jua...os dejo, q sale el Rivera (exPP) en Intereconomía, progresismo del fino...jua, jua

#11 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 26/03/2014 - 00:27

Para mí las ideas de CIUTADANS son como una droga. Cuanto más me meto en ellas más me gustan y más convenientes me parecen para Catalunya, España y la UE. Pero reconozco que algunos sienten repelús por ellas. Son los que padecen infección de virus nacionalista o comen en el pesebre identitario.

#11.1 Jordi, Giurona, 26/03/2014 - 08:17

Ja ho diuen. La droga fa perdre els sentits, el seny i la inteligència. Un clar exemple!!!

#8 Ciudadanos Teletienda, Ciudad Rivera, 25/03/2014 - 18:55

Hahaha per aquesta regla de 3 ja poden tancar absolutament totes les tvs espanyoles hahahahah Ciudadanos... quina vergonya feu.