Publicitat
Política · 13 d'Agost de 2021. 16:50h.

Ciutadans acusa Borràs d'utilitzar el càrrec per fer "oposició" a Aragonès

Nacho Martín Blanco: "vol erigir-se en una espècie de contrapoder del president"

Ciutadans acusa Borràs d'utilitzar el càrrec per fer "oposició" a Aragonès

El portaveu parlamentari de Ciutadans, Nacho Martín Blanco, ha acusat la presidenta del Parlament, Laura Borràs, d'exercir el seu càrrec de manera "despòtica, arbitrària, amb tendència autoritària", i l'ha acusat de fer servir el càrrec per a "erigir-se en una espècie de contrapoder del president Pere Aragonès".

Martín Blanco ha posat en relleu en una entrevista amb Efe recollida per diversos mitjans que la que va ser candidata de JxCat a la Generalitat i ara presideix el Parlament "fa la seva pròpia campanya per a laminar públicament al president Aragonès".

Borràs "fa un exercici absolutament arbitrari del càrrec, està en una idea d'erigir-se en oposició en l'ombra de Aragonès i, de fet, en moltes de les seves últimes intervencions ha criticat les accions del Govern", ha destacat.

El portaveu de C's en la cambra catalana s'ha mostrat molt crític amb la concepció "sui generis de la democràcia i el parlamentarisme" que té Borràs, amb qui ja ha protagonitzat diverses picabaralles.

Nacho Martín Blanco ha denunciat que en alguna ocasió, i davant la falta de consens per a aprovar declaracions institucionals, Borràs ha llegit aquests textos des de la seva cadira presidencial i s'ha quedat "tan ampla" després d'emetre la seva "soflama política" o "arenga patriotera".

"Correm el risc que la senyora Borràs cronifique aquest tipus d'actituds (...), quan la presidència del Parlament hauria de ser absolutament neutral. No entén que, com a presidenta, representa a tots els diputats i els ciutadans", ha assenyalat.

Finalment, el portaveu de la formació taronja ha assenyalat que Borràs vol "cronificar aquests episodis" de conflictes parlamentaris amb Cs "per a la seva carrera personal com a possible líder del separatisme, i també és veritat que li corre pressa perquè té problemes judicials".

balnco.jpeg

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Arnat, Barcelona, 14/08/2021 - 11:32

El propi Martin Blanco ha patit en propia pell la "despòtica, arbitrària, amb tendència autoritària" que te aquella fanatica i investigada per corrupció, per exercir el càrrec que li van donar per saciar les seves ansies de bramar desde una institució. Aquell nivell dels Barrera, Xicoi i Raventós ja es historia d'un pais que ja no existeix

#2 happy , esplugues, 14/08/2021 - 09:40

Laura Borras sólo busca convertir en un problema político la causa judicial q tiene abierta por prevaricación y malversación, adjudicando contratos a amigos y dividiéndolos para evitar su control. Cuanto más gesticula y más radicales son sus soflamas se cree q más fácil tendrá convertirse en mártir. Se equivoca

#1 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 14/08/2021 - 00:11

Si lo dice Nacho Martín de Cs seguro que es real. Veremos como evoluciona la cosa, pero las bofetadas de ERC y la derecha nacionalista fueron terribles en los años 30 del siglo pasado; por eso Cambó y los suyos apoyaron a los de Franco.