Publicitat
Política · 26 d'Octubre de 2016. 18:09h.

Ciutadans acusa el director del CEO de culpar els periodistes

“De no haver entès l'últim informe”

Ciutadans acusa el director del CEO de culpar els periodistes

El director del CEO, Jordi Argelaguet, en una imatge d'arxiu

Ciutadans ha acusat el director del CEO, Jordi Argelaguet, d’haver culpat els periodistes “de no haver entès l’últim informe” de l’organisme. El diputat, Carlos Carrizosa, ha afirmat que el CEO va fer fer “deliberadament” una “nota de premsa confusa”.  També ha afegit que si s’hagués ponderat els resultats “mantindrien a C’s com a líders de l'Oposició a Catalunya”. “Indueixen a l'error perquè no és el mateix la intenció de vot que l'estimació de vot”, ha explicat durant la Comissió d’Afers Institucionals del Parlament.

Carlos Carrizosa creu que el CEO prioritza uns temes a uns altres. “Només el 14% dels catalans estan preocupats per la relació de Catalunya amb la resta d'Espanya i, no obstant això, no pregunta sobre corrupció” la segona preocupació dels ciutadans segons el CIS, ha afirmat.

En relació al canvi de data de la publicació del baròmetre del CEO a després del ple de la Qüestió de Confiança, ha dit que “és clarament una ajuda al president Carles Puigdemont per intentar potenciar la seva imatge de lideratge” i considera que hauria d'haver-se publicat després del Debat de Política General del Parlament.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#1 Eduardo González Palomar, Manlleu, 26/10/2016 - 19:03

Para mí que en Cataluña el CEO, el CAC, la TV3 y mil entidades privadas hipersubvencionadas actúan a modo de correa de transmisión del “Govern”.

#1.1 Jesús, Murcia, 27/10/2016 - 12:05

Por supuesto, qué se han creído, ¿que van a escapar del estado de opinión impuesto por el poder mediático y financiero de las oligarquías españolas, que vamos a consentir una disidencia semejante? No vamos a tolerar galias de Axterix, aquí todos con el discurso oficial.