Política · 29 d'Abril de 2012. 20:17h.

Ciutadans acusa el Govern de ser "el matón" d'Abertis

Jordi Cañas creu que CiU vol "acovardir" als ciutadans

Ciutadans acusa el Govern de ser "el matón" d'Abertis

Cañas

El diputat del Parlament, Jordi Cañas, ha acusat el govern català d'"acovardir" amb possibles sancions als automobilistes que es neguen a pagar els peatges per beneficiar l'empresa gestora d'autopistes Abertis.

En un comunicat, Cañas ha apuntat que "el govern de CiU actua a favor d'Abertis anunciant sancions inexistents perquè té una hipoteca amb aquesta companyia" i ha recordat que "va ser CiU qui va prorrogar la concessió dels peatges, que finalitzaven el 2004, fins l'any 2021 ".

El diputat de Ciutadans ha assegurat a més que aquells automobilistes que no paguin estan cometent una infracció administrativa, però "no poden rebre una sanció de l'administració perquè és una relació entre privats".

"Haurà de ser Abertis qui hagi de denunciar aquests ciutadans en un jutjat però l'administració no pot sortir com 'matón' d'una companyia a blindar uns interessos que no són del conjunt de ciutadans de Catalunya", conclou.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 angel, cardedol, 04/05/2012 - 00:03

T´apladeixo Jordi. Veig que Ciutadans estimen als catalans que no pas els de CyU.

#7 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 30/04/2012 - 00:52

¡Bien por Cañas! Las cosas como son, verdades como puños. Hacen falta más políticos como Cañas. No defiende a los infractores, pero quiere que el Govern no falsee. La Catalunya real no puede funcionar con engaños ni con falsas utopías.

#6 Teodor, Barcelona, 29/04/2012 - 22:17

Si, certament a Catalunya de matons d'Abertis i de malnascuts anem ben servits.

#5 cañita brava, Ciutat's, 29/04/2012 - 21:30

Y yo sé de qué hablo: pa matón yo.

#4 Pablito, Barcelona, 29/04/2012 - 21:30

Siento contradecir a mi amigo el diputado Sr.Jordi Cañas. Las cosas ya están complicadas para que encima echemos más leña al fuego. Nadie puede imponer lo que él crea sus razones. Debe acogerse a unas leyes existentes y caso de discrepar de ellas, defenderlas, pero dentro de un orden legal.