Publicitat
Política · 7 de Juny de 2021. 17:20h.

Ciutadans acusa Junqueras de “xantatge”

Martín Blanco critica el seu “to perdonavides”

Ciutadans acusa Junqueras de “xantatge”

El portaveu de Ciutadans (Cs) en el Parlament, Nacho Martín Blanco, ha criticat “el to perdonavides de Junqueras que primer van els indults i després la via unilateral és el mateix de sempre i així ha operat sempre el separatisme”.

Així ho ha dit després que Oriol Junqueras hagi defensat els indults i qüestionat la via unilateral a través d'un article en premsa. Martín Blanco considera que “aquesta idea” del líder d'ERC “forma part del xantatge” que està fent el separatisme al Govern d'Espanya.

En aquest sentit, el diputat de Cs ha advertit al president del Govern d’Espanya, Pedro Sánchez, que el “separatisme és insaciable” i li ha retret que “l'única utilitat de concedir indults als qui no es penedeixen i diuen que ho tornaran a fer és per mantenir-se uns mesos més a la Moncloa”.

En la mateixa línia s'ha pronunciat l'eurodiputat i president de la Comissió d'Assumptes Jurídics del Parlament Europeu, Adrián Vázquez: “Els autoindults que Sánchez vol dur a terme tenen un únic objectiu i és perpetuar-se en el poder”, ha sentenciat, després de manifestar que “el que està fent Sánchez és tirar als peus dels cavalls el nostre sistema judicial, la qual cosa hem d'evitar”.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 07/06/2021 - 23:59

El partido liberal progresista español llamado Ciudadanos tiene la mente clara y no se deja engañar. Por eso dice las cosas claras y tal como son.