Publicitat
Política · 29 de Març de 2021. 19:29h.

Ciutadans acusa la Generalitat de discriminar Policia i Guàrdia Civil amb les vacunes

Carrizosa denuncia que "només el 4% està vacunat" enfront del 80% d'agents dels Mossos

Ciutadans acusa la Generalitat de discriminar Policia i Guàrdia Civil amb les vacunes

El president del grup parlamentari de Ciutadans, Carlos Carrizosa, ha denunciat el retard en el procés de vacunació dels agents de la Policia i la Guàrdia Civil de Catalunya, respecte a la normativa preestablerta. Carrizosa ha alertat que, sumant agents de tots dos cossos, “només el 4% està vacunat actualment”, enfront del 80% dels agents dels Mossos d'Esquadra.

“Ens alegrem que la campanya de vacunació dels Mossos porti el ritme correcte i previst”, ha assenyalat el representant taronja, “però no podem tolerar que per baralles entre administracions i la voluntat deliberada d'obstrucció del Govern de la Generalitat, la Policia Nacional i la Guàrdia Civil siguin discriminats enfront d'altres Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat”.

Carlos Carrizosa ha fet aquestes declaracions després de reunir-se juntament amb la presidenta del grup municipal de Cs a Barcelona, Luz Guilarte, amb l'associació d'agents de la Policia Nacional, Jusapol, i amb Jucil, que representa al col·lectiu de la Guàrdia Civil.

El líder de C's al Parlament ha assenyalat que “ens han trasllat la seva voluntat de presentar una reclamació contenciós-administrativa pel desemparament i la inacció del Govern d'Espanya”. Per aquest motiu, Cs ha presentat un escrit “fonamentat jurídicament” davant la Delegació del Govern, “exigint la reactivació del procés de vacunació d'aquests col·lectius, actualment suspès”.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Flanagan, Tabarnia City, 30/03/2021 - 07:38

Bien denunciado y Marlaska que dice? que se va de semana santa a ponerse morenote.