Publicitat
Política · 7 de Febrer de 2019. 13:18h.

Ciutadans acusa la presidència del Parlament escombrar cap als seus

Sonia Sierra: "ja sabem que talla el micròfon a qui vol"

Ciutadans ha acusat la presidència del Parlament d'escombrar cap a casa després que el vicepresident Josep Costa hagi tallat el micròfon a la diputada de Ciutadans, Sonia Sierra, durant el debat sobre l'estat de l'educació pública i, en canvi, hagi permès que el conseller Chakir el Homrani, segons ha denunciat la formació taronja, digués que "normalitzem el feixisme".

Costa, que ha assumit les funcions de la presidència durant el ple perquè Roger Torrent estava en una recepció, ha tallat el micròfon després que Sierra fes referència a la "mala educació dels diputats". "Senyora diputada, si no li sap greu, la presidència exercirà la moderació del debat", ha advertit el vicepresident de la cambra catalana.

sierra.jpg

La diputada de la formació taronja li ha replicat que "ja sabem que talla el micròfon a qui vol" i aleshores Josep Costa li ha tornat a tancar el micròfon per demanar-li que "tracti a la presidència amb cortesia". "Millor que no em talli", li ha etzibat Sonia Sierra, que ha continuat amb la intervenció.

Un cop finalitzat el debat, la diputada de C's ha demanat explicacions a Torrent: "m'agradaria que em diguessin la frase literal tan greu que jo he dit perquè se'm talli per dues vegades quan aquest mateix matí se'ns ha acusat d'una cosa tan greu com normalitzar el feixisme i no s'ha dit res".

Torrent ha al·legat que "jo no hi era" i l'ha emplaçat a parlar-ne "després". Sonia Sierra ha insistit a demanar explicacions a la presidència i ha demanat que Costa "digui públicament" perquè l'ha tallat dues vegades. "Ho discutirem amb vostè a posteriori", ha reiterat el president del Parlament.

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#8 Sergi , Barcelona, 07/02/2019 - 17:14

Este tractoriano de ERC trabaja al 100% para ERC el cargo que ocupa solo es para trabajar para los suyos.

#7 Montserrat, Barcelona, 07/02/2019 - 16:36

Tinc un somni.... veure entre reixes aquest milhomes que presideix i profana el Parlament. Es lo pitjor que ha tingut aquest pais en tota la seva historia parlamentaria. Sectari, maleducat i sobretot amb una ignorància colosal... un noi que en sa vida mai ha treballat al marge d'arrosegar-se pels despatxos del seu partit que l'ha mantingut sempre

#6 Jordi br, L'h, 07/02/2019 - 15:30

Si Ines insultara menos, ya no espero que no lo haga, no se le acabaria el tiempo en sus intervenciones

#5 Jordi br, L'h, 07/02/2019 - 15:29

Si Ines insultara menos, ya no espero que no lo haga, no se le acabaria el tiempo en sus intervenciones

#4 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 07/02/2019 - 15:23

"Yo no tengo por qué aceptar este marco en que estoy obligado a ser solidario per se con los españoles. (...) Como republicano puedo ser tan solidario con un extremeño como con una persona de Córcega. Es más, Córcega está más cerca".

Joan Tardà (Jotdwon.es 24/10/2016)