Publicitat
Política · 1 de Setembre de 2009. 21:45h.

Ciutadans "adverteix" els ajuntaments

La formació denunciarà els ajuntamens que facin consultes independentistes

Ciutadans "adverteix" els ajuntaments

El portaveu de Ciutadans, Jordi Cañas, amb un cartell contra l'independentisme

Ciudadanos (C's), mitjançant el seu portaveu Jordi Cañas, "adverteix" els ajuntaments de les conseqüències de realitzar un referèndum independentista com el que vol fer el consistori d'Arenys de Munt el proper dia 13. Cañas ha dit que la llei preveu "penes addicionals d'inhabilitació per als càrrecs públics que incompleixen la legalitat" i ha manifestat que "a C's no li tremolarà el pols" a l'hora de denunciar aquests actes "il·legals imposats per una minoria obsessionats amb els regnes de Taifes".

El partit presidit per Albert Rivera ha indicat que la proposta presentada per la CUP de Girona instant a l'ajuntament d'aquesta ciutat a que faci un referèndum com el d'Arenys de Munt demostra "l'efecte de dòmino" que pot tenir la consulta del municipi del Maresme.

Publicitat
Publicitat

54 Comentaris

Publicitat
#54 Alcampelló, Barcelona, 02/09/2009 - 15:02

Las Exposiciones Universales de 1888 y 1929 se hicieron con la oposición del separatismo. El Eixample es un modelo para el mundo gracias a que lo impuso el Gobierno de España.La Fira de Barcelona era la única Interacional hasta la muerte de Franco. Etc.

#53 Alcampelló, Barcelona, 02/09/2009 - 14:59

Berni(BCN):Mira la Historia de Barcelona: En 1714 era más pequeña que Valencia. La integración hizo del Estado su mercado cautivo y disparó el desarrollo. La España Industrial, la empresa más grande de España en décadas, estaba en Sants. Etc. Etc.

#52 Berni, BCN, 02/09/2009 - 13:25

ens ha frenat, ja es hora que feu la primera revolucio industrial i deixeu de frenar nos i copiar nos. L expoli fiscal no es pas un impuls economic.
Els unics nacionalistes sou vosaltres, nosaltres defensem casa nostra.


Els accens no em van

#51 Berni, BCN, 02/09/2009 - 13:21

Alcampello, es ben be que t has empassat totes les collonades espanyolistes o be ets un d ells. Em temo que si haguessim sigut independents tamps enrere hauriem tingut un desenvolupament economic molt mes potent ja que el pensament rural espanyol sempre

#50 Berni, BCN, 02/09/2009 - 13:17

A tots els que diuen que el referendum (que de fet és una consulta) es il legal, haurien de saber que si no es vinculant es pot fer
Elconquistador, aixi m agrada nanu, el nick que t has posat i el teu comentari dientnos feixistes demostra molta coherencia