Publicitat
Política · 8 de Maig de 2021. 16:09h.

Ciutadans alerta que "es barallen pels càrrecs i 'xiringuitos'"

Carrizosa: "El panorama pels catalans és desolador"

Ciutadans alerta que "es barallen pels càrrecs i 'xiringuitos'"

El candidat de Ciutadans, Carlos Carrizosa, ha alertat que un govern amb minoria d'ERC amb el suport de la CUP suposarà un "embat democràtic", que comportarà una "pujada d'impostos" i "deixar la policia sense mecanismes".

"És com saltar de la paella a les brases el fet que aquest govern estigui comandat només per ERC i la CUP, el que suposarà és l'embat democràtic, deixar a la policia sense mecanismes per contenir els violents i una pujada d'impostos" ha alertat el dirigent de Ciutadans.

"El panorama pels catalans és negre i desolador, perquè està clar que aquest govern que es baralla contínuament pels càrrecs i 'xiringuitos' l'últim que s'està ocupant és de la necessària recuperació econòmica que ha d'afrontar Catalunya" ha dit.

Les declaracions de Carrizosa es produeixen després que el vicepresident en funcions de la Generalitat i candidat d'ERC a la Presidència, Pere Aragonès, hagi proposat un govern en minoria, però amb el compromís de seguir negociant amb Junts per arribar a un acord que els permeti entrar al Govern.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat