Publicitat
Política · 16 d'Octubre de 2012. 19:25h.

Ciutadans aposta per un exmilitar com a candidat per Tarragona

Matías Alonso és un 'paracaigudista' perquè viu a Barcelona

Ciutadans aposta per un exmilitar com a candidat per Tarragona

Matías Alonso, escoltant Albert Rivera a la manifestació de Plaça Catalunya

Ciutadans ha presentat el seu cap de llista per la circumscripció de Tarragona de cara als propers comicis catalans del 25 de novembre. El candidat tarragoní serà Matías Alonso, actual secretari general del partit i persona propera a Albert Rivera. Alonso és un exmilitar, que ha fet la seva carrera com a oficial d’Artilleria al Cos General de les Armes.

Alonso és el que en política es coneix com un paracaigudista, perquè no viu a la circumscripció per la qual aspira a sortir elegit. Alonso viu a Barcelona, però té casa en una població del Baix Penedès i actualment, a banda del seu càrrec a Ciutadans, es dedica als serveis de consultoria per a empreses en l’apartat de noves tecnologies i formació.

Des que va entrar a Ciutadans ha passat per diversos càrrecs fins que es va quedar amb la secretaria general del partit. Va néixer a La Línea de la Concepción el 1952.

Aquest passat cap de setmana, Matías Alonso va ser present en un acte a Alcover (Alt Camp) per presentar la nova agrupació comarcal del partit. L'exmilitar va aprofitar l’acte per recordar que Catalunya forma part “d’una realitat històrica” que l’emparenta durant molts segles “amb el projecte comú que es Espanya”, i d’una realitat social en què “molts catalans es senten també espanyols amb absoluta normalitat”.

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#7 carles, el prat, 18/10/2012 - 10:52

Sr Matias Alonso,usted tambien me hubiera metido 15 dias de arresto como hizo un brigada paracaidista conmigo,por hablar catalan?
A quien quiere representar usted a Catalunya o a su patria?

#6 Kropotkin, Vic, 17/10/2012 - 15:09

Bueno, unos aportan exmilitares y otros exterroristas. Que los votantes escojan.

#5 Jaumet, Fígols, 17/10/2012 - 05:32

La Cataluña del NO: no españoles, no toros, no banderas constitucionales, no lengua española, no libertad de prensa, no militares... La independencia de CATA-NOÑA está al caer.

#5.1 Sapere Aude, Catalunya lliure, 17/10/2012 - 11:23

La Catalunya del SÍ: sí a perdre els complexos, sí a la llibertat, sí a la democràcia, sí a la llibertat de pensament, sí al respecte a les majories, sí a la pau, sí a dedicar els diners de defensa a educació, sí a alliberar-nos d'un estat que ofega el nostre desenvolupament mentre promou Madrís

#5.2 Sapere Aude, Catalunya lliure, 17/10/2012 - 11:27

L'Espanya del NO: no a la democràcia, no a permetre escoltar el que vol el poble, no a superar un espectacle primitiu i sanguinari com els toros, no a estelades al Calderón, no a la trasparència en la gestió dels recursos, no a dedicar la inútil despesa militar en temps de crisi a educació i sanitat

#4 Luis, barcelona, 16/10/2012 - 20:18

Doncs llavors farà bon tandem a la Carina.

#3 manel, Barcelona, 16/10/2012 - 19:58

Mira, com Francesc Macià!