Publicitat
Política · 10 de Setembre de 2012. 21:35h.

Ciutadans 'boicoteja' Òmnium

Aplaudiments discrets del PPC

Ciutadans 'boicoteja' Òmnium

Imatge de l'acte

Ciutadans no ha assistit a l'acte de lliurement de la Medalla d'Honor del Parlament a Òmnium i Càritas, que enceten les celebracions de la Diada, i que s'ha fet aquest dilluns. Cap dels diputats de la formació ha estat a l'entrega del guardó per estar en contra de les declaracions de Muriel Casals, tal com ha confirmat Albert Rivera. El PP, per la seva banda, hi ha enviat una representació de 'perfil baix'

La formació ha estat representada pel portaveu adjunt, Santi Rodríguez, mentre que la resta de formacions han fet acte de presència amb el president i portaveu del grup parlamentari

Entre els assistents, en efecte, hi havia Oriol Pujol (CiU), Xavier Sabaté (PSC), Dolors Camats (ICV), Joan Pugicercós (ERC), Josep Rull (CiU), Jordi Miralles (EUiA), Anna Simó (ERC) i Rocío Martínez-Sempere (PSC).

Rodríguez, a més, ha fet uns aplaudiments de compromís després de la intervenció de la presidenta d'Òmnium, Muriel Casals, però els ha interromput de seguida -com mostra el vídeo- mentre la resta d'assistents encara continuaven.

El PPC era reticent a donar la Medalla d'Or del Parlament a Òmnium pel seu perfil polític i el seu paper en la manifestació del 2010 contra la sentència de l'Estatut. Al final, la Mesa va optar per superar les seves reticències amb guardonar també Càritas i el PPC es va abstenir finalment en la votació.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#3 Gerard, Barna, 11/09/2012 - 00:47

Qui els ha trobat a faltar? Potser tenien un acte paral·lel amb els no nacionalistes de DENAES, Manos Limpias o cosmopolites d'aquest estil.

#3.1 Kropotkin, Vic, 11/09/2012 - 09:28

¿Y tu que hacias el otro dia cantando la Horst Wiesel lied?

#2 Pepe, Barcelona, 10/09/2012 - 23:19

Subvenciono Omnium perquè m'ajudi políticament, i després li dono un premi. Endogàmia patètica.

#1 Núria, Reus, 10/09/2012 - 22:13

És normal que no hi assisteixin. Es tractava d'un acte cultural.