Política · 11 de Setembre de 2009. 14:59h.

Ciutadans compara el catalanisme amb una religió

Albert Rivera: "Et diuen com t'has de comportar per transmetre l'evangeli, el nacionalisme"

El president de Ciutadans, Albert Rivera, ha assegurat que el catalanisme "és una religió" perquè, durant l'acte de commemoració del 150 aniversari del naixament del president Francesc Macià, els expresidents Pujol i Maragall "et deien els valors del catalanisme. Com has d'actuar, vestir, com t'has de comportar per transmetre l'evangeli, el nacionalisme".

En l'acte de Ciutadans, Vamos a contar Diadas, el líder de la formació ha manifestat que "tot això està passat de moda" i ha demanat una Diada "que representi a cadascun dels catalans. no volem una diada que enfronti els catalans. No volem una diada de crema de banderes. No volem una diada d'estelades penjades als ajuntaments ni una Diada d'expresidents dient tonteries".

Albert Rivera, durant l'acte
Publicitat
Publicitat

29 Comentaris

Publicitat
#29 jajajjaaaa, barcelona, 19/03/2011 - 11:04

Els nacionalismes, tots, som com les religiosn, pero en el fons serveixen per dir t no ets com jo, per tan no tens els mateixos drets, per tan tinc menys competencia, nomes es questio de calers, res mes

#28 Francesc, Barcelona, 12/09/2009 - 22:58

Les lleis catalanes haurien evolucionat com en tots els paÍsos. A temps nous, lleis noves. Felip V va abolir pel dret de conquista el poder legislatiu català. Catalunya ja estava molt modernitzada abans de Felip V.

#27 Francesc, Barcelona, 12/09/2009 - 22:54

Toni, abans de Felip V els Àustries eren reis de diversos regnes, cada un amb les seves lleis. A Espanya eren reis de molts regnes. Els catalans sempre han anat a Amèrica. La van descobrir. Les lleis catalanes d'abans de Felip V no eren arcaiques.

#26 Ignasi Ripoll, Sant Carles de la Ràpita, 12/09/2009 - 18:50

Doncs Joan, si no ens vols imposar la teva llengua per què no protestes contra la Constitució que ens obliga al seu coneixement?

#25 Joan, Bcn, 12/09/2009 - 16:37

Tià. Yo no quiero imponerte mi lengua, yo quiero que mis hijos aprendan tu cultura, yo respeto tu bandera y tu forma de pensar. Yo no me declaro propietario de ninguna patria, ni heredero de ninguna estirpe. ¿Puedes tu decir lo mismo?