Publicitat
Política · 13 de Gener de 2009. 16:33h.

Ciutadans considera Tremosa "un insult a la intel·ligència"

Jordi Cañas assegura que CiU l'ha triat com a candidat perquè "és independentista"

Ciutadans considera Tremosa "un insult a la intel·ligència"

Jordi Cañas en una imatge d'arxiu

Jordi Cañas, portaveu del Comitè Executiu de Ciutadans, ha indicat que Ramon Tremosa "ha estat escollit per ser independentista" i que el seu nomenament com a candidat a les Europees per CiU és "un insult a la intel·ligència".

En relació al nomenament de Tremosa com candidat de CiU al parlament europeu, Cañas ha indicat que “ha estat escollit per ser independentista” i no per ser transversal i independent com s'ha afirmat des de les files nacionalistes.

Aquest nomenament, per a Ciutadans, és “més que una broma pesada, un insult a la intel·ligència” i demostra la deriva “nacionalista radical adoptada per CiU i per un president que necessita radicalizar el seu discurs separatista per a ocupar l'espai que els sectors més radicals d'ERC creuen que el seu partit ha abandonat”.

Cañas ha manifestat que “el clientelisme patrici català està funcionant a tota màquina”  per escollir a un candidat que defensa la tesi que “Espanya expolia fiscalment a Catalunya” i que aquest expoli és un “mecanisme premeditat que té com a objectiu mantenir Catalunya sotmesa a Espanya”.

Publicitat
Publicitat

39 Comentaris

Publicitat
#39 Kim, Cornellà, 14/01/2009 - 17:24

Fernando Sabater brillante?hahaha, pero si es llicenciat en filosofia (que util), ex profesor d'historia i de etica i sociologia. I aixo perque serveix? per RES. Es un altre nulitat intelectual.

#38 Joan, Figueres, 14/01/2009 - 17:04

No hi ha mínim de CI per entrar. Hi ha màxim, el 0....

#37 Miquel, Sant Cugat del Vallès, 14/01/2009 - 13:09

Algú sap quin coeficient intel·lectual demanen per entrar a C's.? Gràcies.

#36 juan, zaragza, 14/01/2009 - 12:43

Marc un profesor de universidad en españa tiene entre nada y ningun prestigio Bueno Savater es elk unico español que sale citado como intelectual inlfuyente segun medio extranjeros e independientesm tremosa es muy famoso en su casa y en sobirania i progre

#35 marc, st po lVISCA LA TERRA LLIURE, 14/01/2009 - 11:52

m'agradaria saber kins curriculums tenen akets de ciutadans a part d'incendiaris i eskizofrènics, en tremosa es professor d'economia i exhuma mes confiança k akets neofeixistes espanyols