Publicitat
Política · 14 de Novembre de 2008. 12:00h.

Ciutadans, contra 'Polònia'

Pel vídeo sobre el Tribunal Constitucional 'franquista'

Ciutadans ha acusat la responsable de TV3, Mònica Terribas, de "convertir la cadena autonòmica en una televisió que pretén desqualificar al Tribunal Constitucional (TC) amb l'emissió de vídeos com el del programa Polònia que situava a membres de l'Alt Tribunal en una manifestació franquista".

Albert Rivera, president de Ciutadans, ha indicat en la comissió parlamentària de control de l'actuació de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals que la televisió pública autonòmica pretén "desprestigiar al TC fent una similitud d'idees entre el TC amb el franquisme".

Ciutadans ha protestat perquè considera "un profund error que des de la televisió pública s'entri en el joc de col·laborar en el desprestigi" del TC. Rivera li ha demanat a Terribas "sincerament, unes disculpes perquè no es pot vincular al TC amb el franquisme i el feixisme".

El diputat autonòmic ha recordat que "tot té límits, fins i tot en la sàtira, perquè no seria de rebut, tampoc, que en un programa de televisió d'humor apareguessin els diputats del Parlament de Catalunya fent gestos feixistes". Mònica Terribas "s'ha negat a demanar disculpes i, a més, ha recordat que el sketch s'ha emès dues vegades".

Una imatge del gag
Publicitat
Publicitat

64 Comentaris

Publicitat
#64 vicent montesinos, llíria, 16/11/2008 - 21:51

aquest de ciutadans en quin mon viuen, aquest video és de fa una o dues temporades i els molesta ara?

#63 Juan, Barna, 16/11/2008 - 20:33

No se ha de extrañar nadie por el montaje del Polonia. No por nada TV3 es el medio oficial del espíritu nacional catalán y, por lo tanto, una de sus misiones es sublimizar todo lo catalán (lo bueno) y desprestigiar todo lo español (lo malo y lo bueno).

#62 Koprot, Vic, 16/11/2008 - 13:34

El TC atenta contra el seu propi prestigi ell solet. No fa falta fer res. No te credibilitat

#61 Antoni, Molins de Rei, 16/11/2008 - 11:36

Tothom ja sap que el tribunal constitucional es partidista, està molt polititzat, i no representa res mes que als dos grans partits espanyols. Als Catalans, no ens representa

#60 David, Barcelona, 16/11/2008 - 01:50

El TC són una colla de feixistes, com ciudadanos...