Publicitat
Política · 3 de Desembre de 2013. 18:32h.

Ciutadans convida l'ANC a convertir-se "en partit polític"

"Que faci el que fa des d'una llista electoral i no des del carrer"

Ciutadans convida l'ANC a convertir-se "en partit polític"

Forcadell, en una imatge d'arxiu

El portaveu adjunt de Ciutadans al Parlament, Jordi Cañas, ha convidat l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) a convertir-se "en partit polític".

Cañas, doncs, ha demanat que si volen treballar pel futur dels catalans "que ho faci des d'una llista electoral i no des del carrer", organitzant manifestacions.

D'altra banda, el diputat ha avançat que el seu partit presentarà una moció en defensa de la Constitució per instar el Parlament "a que constati que la sobirania nacional resideix en el conjunt del poble espanyol"

"Que qualsevol referèndum sobre qüestions que siguin competència exclusiva de l'Estat només podrà ser convocat pel govern d'Espanya i autoritzat pel Congrés i que rebutja qualsevol declaració unilateral d'independència", ha afegit.

Publicitat
Publicitat

22 Comentaris

Publicitat
#16 Xavier V, Barcelona, 04/12/2013 - 14:26

Pura demagògia, perquè no li diu el mateix a la PAH?? perquè no els hi demanen també que es converteixin en un partit i deixin de convocar manifestacions? Perquè estan fent pura demagògia, com sempre!

#15 Winston Churchill, Lleida, 04/12/2013 - 10:51

El mes trist i patetic és que tant aquesta com la del OPIUM CULTURAL, com la monja...tenen el mateix sex appeal que una sipia.
Haurien de canviar d'estratègia i fer sortir a aquella dels melons...si home la del Laporta.
Al menys les proclames independentistes, amb melons, s'empasen millor.

#15.1 C's quintacolumnistes anticatalans, Sabadell, 04/12/2013 - 14:28

Si, millor melons que colons no? Que fa un nacionalista espanyol de c's portant el nom d'un demòcrata com Churchill que va lluitar contra vosaltres? Posa't Goebbels, Himmler, Mussolini, paquito l'afeminat de ferrol o si vols un referent vostre més actual, Karazdic.

#14 JosepPages(Cardedeu , VALLES ORIENTAL, 04/12/2013 - 10:42

Fer molts partits politics no Ajudan pas en res a Catalunya la Divideix la separa cal la unitat Per fer Força cal esta en un sol partit politic si hu fabe SI E.R.C.no entra el Govern Català y van sols a les Eleccions Europeas Es el Partit politic que necesita ara CATALUNYA ,cap altra

#13 JosepPages(Cardedeu , VALLES ORIENTAL, 04/12/2013 - 10:36

Ja tenin el partit politic de una Monja , que hufa per perjudica a E.R.C. Que L´ANC Volgues fer tambe un partit politic no seria raro .Ja que tots volem esta en política per tenir un gran sou ,, cotxe oficial y disfrutar de molts privilejios i no fer res

#11 Roger, L'H, 04/12/2013 - 09:26

Tenim partits independentistes de sobres. La funcio de l'ANC o d¡Omnium es molt més important. Tots els que estem implicats en el procés però que no volem acostar-nos a la politica ni en pintura. Sino demanar que els nostres politics facin la seva feina.