Publicitat
Política · 10 de Gener de 2017. 16:40h.

Ciutadans creu que el PDECAT està “game over”

Fernando de Páramo diu que “el Govern no té ni projecte, ni pressupostos, ni president”

Ciutadans creu que el PDECAT està “game over”

Fernando de Páramo

Ciutadans ha afirmat que el primer any de Govern de Carles Puigdmeont ha deixat el PDECAT i el procés en una situació de “game over”. “El Govern no té ni projecte, ni pressupostos, ni president; aquest és el ‘game over’ de Convergència, de Puigdemont i del seu projecte separatista”, ha assegurat el portaveu adjunt de C’s al Parlament, Fernándo de Páramo.

El dirigent de la formació ha remarcat que el primer any de mandat de Puigdemont s'ha caracteritzat perquè la Generalitat continua “sense projecte, sense pressupostos, i parlant de repetir un 9-N que ja va fracassar”. També ha criticat que els polítics partidaris de la independència “porten 6 anys intentant-lo”, mentre perden “temps, oportunitats i diners de tots els catalans”.

Respecte la reunió que aquest dimarts mantindran la vicepresidenta del Govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría, i el vicepresident de la Generalitat, Oriol Junqueras, De Páramo ha considerat que Puigdemont i Junqueras “no són de fiar” perquè “amb una mà demanen la independència i amb l'altra més diners per finançar-la”.

El portaveu adjunt de C’s al Parlament, per altra banda, s’ha referit al ‘cas Palau’ i ‘cas Pretòria’ per manifestar que “es presenta un hivern judicial per al partit de Puigdemont”. En aquest sentit, ha explicat que a CDC “hauran de donar explicacions dels casos de corrupció que afecten al partit”. En relació al cas Pujol, de Páramo ha dit que “no volem famílies intocables, hauran de donar explicacions davant la Justícia com ho faria qualsevol ciutadà”.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#2 botifler1914, Sinitaca, 10/01/2017 - 17:34

Más bien esta en "TILT"

#1 Pepón, Bcn (España), 10/01/2017 - 17:22

Cierto. Y vosotros no deberíais haber ido a hacer las Españas. Os deberíais de haber centrado en Cat que es donde está vuestra razón de ser y donde realmente podéis representar a muchísima gente que se siente ignorada por el PUC (Partit Unic Separatista)

#1.1 JUANICO, Barcelona, 10/01/2017 - 19:40

Luego, hay varias Españas ?

Luego, C's no sirve para la gobernabilidad de España ?

Luego, existe un partido que nadie más que usted conoce ? El PUC ????

#1.2 Luigi., Barcino, 10/01/2017 - 19:59

Pepón, si y no. ¿Te imaginas quién, y con quién, estaría gobernada España, si C´s no estuviese en el Congreso ?.

#1.3 Prudenci, Sabadell, 11/01/2017 - 19:36

Cierto Luigi. Estaría desgobernada.