Publicitat
Política · 26 de Novembre de 2009. 19:11h.

Ciutadans creu que ha estat "dictat per Montilla i Mas"

Rivera titlla l'editorial conjunt de "gran cortina de fum"

Ciutadans creu que ha estat "dictat per Montilla i Mas"

Rivera, davant la Delegació del Govern estatal en una imatge d'arxiu

El president de Ciutadans, Albert Rivera, ha dit que l'editorial conjunt "ha estat dictat per Montilla i Mas com una estratègia de pressió, el mateix dia que es reuneix el Tribunal Constitucional, per aconseguir que la crisi institucional en la que es troba Catalunya no faci fallida i generi una cortina de fum".

Rivera ha denunciat que l'article periodístic comú dels 12 diaris "únicament busca imposar la tesi de l'oasi català posant en evidència la seva dependència del poder polític i el seu desprestigi". "Els mitjans de comunicació, en lloc de demanar explicacions al poder polític sobre la gravetat de la crisi provocada pels recents casos de corrupció, s'uneixen sota la crida del poder polític per generar una gran cortina de fum".

"És digne presionar el TC a través dels mitjans de comunicació?" es pregunta Rivera. El líder de Ciutadans també s'ha qüestionat "quants diners ens costarà als catalans aquest agraïment".

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#13 Agustí, Cardedeu, 27/11/2009 - 23:37

Es cert que el tribunal constitucional està polititzat i per aixó fot fàstic, però exactament igual que la premsa catalana. El que ofen a la inteligencia es que volguin que es creiem que ha sigut idea de la premsa i els politcs s'afegeixen despres...

#12 amoscaciques, girona, 27/11/2009 - 14:54

Crec en la llibertat d´expressió, però penso q 12 diaris posin el mateix editorial...fa por...acollona...sembla q el pensament únic es transformi en un dictat unic.

#11 Josep Pons, Esplugues de Llobregat, 27/11/2009 - 14:50

Yo respeto la ley, porque respeto a mis compatriotas. ¡Viva la Constitución! si una norma la transgrediera, es evidente que debería modificarse. No son éticas las presiones al TC desde el pensamiento único catalanista.

#10 Jaime, Girona, 27/11/2009 - 13:28

En respuesta a un grupo creado por la Vanguardia en Facebook, se ha creado otro llamado YO NO ME ADHIERO AL ED...ITORIAL 'LA DIGNIDAD DE CATALUNYA'

Si queréis uniros, buscadlo en Facebook o id a este enlace:

http://www.facebook.com/group.php?gid=1877

#9 xiu, Barcelona, 27/11/2009 - 13:21

Ciutadans estima Catalunya? Sí, des del punt de vista castellà. Són castellano-espanyols que viuen i carden a Catalunya.