Publicitat
Política · 31 de Març de 2009. 13:11h.

Ciutadans critica "el mapa de l'imperi dels Països Catalans"

Albert Rivera elogia l'acord entre el PSE i el PP sobre Euskal Telebista

El líder de Ciutadans, Albert Rivera, ha elogiat l'acord al que han arribat el PSE i el PP sobre Euskal Telebista en el marc de l'acord de Govern al País Basc i ha afirmat que "si algun dia es pogués aplicar a Catalunya deixaríem d'entrevistar el senyor Otegi a TV3, deixaríem de fer homenatges a persones condemnades per enaltiment del terrorisme com el senyor Xirinacs".

"Segurament els mapes serien de Catalunya i no de l'imperi dels Països Catalans", ha afegit, a més de considerar que de seguir l'exemple basc, "tindríem un llibre d'estil a TV3". "No s'expulsaria a cap tertulià de Catalunya Ràdio per no parlar en català" , ha dit Rievra, que s'ha compromès "a treballar" per a que a Catalunya un dia passi el mateix.

Mapa del temps, a TV3
Publicitat
Publicitat

79 Comentaris

Publicitat
#79 Paco Pil, Hojpitalé, 01/04/2009 - 19:08

Si, Joan de Xàtiva, però em pots dir què fa, per exemple, un escriptor que escriu en valencià? Doncs fer que els seus llibres s'editin i es venguin a Catalunya, perquè gent com tu odia la vostra llengua i només parla castellà.

#78 Lucy Ewing, Houston, 01/04/2009 - 16:32

Aquests espanyolets fan pena. Ells que van provocar el major genocicidi de la història a Amèrica, i que encara no han demanat perdó, va i a sobre critiquen el mapa d\'una colònia seva! Quina patilla!

#77 Joan, Jativa, Valencia, 01/04/2009 - 16:12

Luego os preguntaís porque hay tanta catalanofobia en la Comunidad Valenciana. No os extrañe que seamos la Comunidad que mas boicot hace a los productos catalanes. Seguid así imperialistas. Mosatros som valencians, mai catalans!
Catalanistes go home!

#76 Francesc, Barcelona, 01/04/2009 - 14:35

Senyor Damià, sensacional el vostre comentari. Hahahhaha! Teniu més raó ue un sant!

#75 Damià, Calella, 01/04/2009 - 14:25

A mi m'agrada el mapa aquell de les TV espanyoles on posen un núvol a Ceuta i un altre a Melilla i deixen la resta del nord d'Àfrica sense temps. Per cert, a ETB, que faran amb el Condado de Treviño? També el deixaran en blanc?