Publicitat
Política · 23 de Maig de 2022. 13:05h.

Ciutadans critica la “catifa vermella” de TV3 a Villarejo

“Un funcionari corrupte”

Ciutadans critica la “catifa vermella” de TV3 a Villarejo

El president de Ciutadans al Parlament de Catalunya, Carlos Carrizosa, ha assegurat durant una conferència “el separatisme va intentar la separació d'un país membre de la UE i atacar la unitat d'un Estat membre de la UE és atacar a la mateixa UE, és no ser europeista”.

Sobre aquest tema, ha recordat com el separatisme s'ha dedicat a teixir aliances fatídiques “amb els emissaris de Putin”, qüestió que ha motivat una investigació al Parlament Europeu liderada pels liberals per a dilucidar l'abast d'aquests contactes reconeguts per l'entorn de Puigdemont, però també ha criticat que TV3 posés ahir “una catifa vermella a un funcionari corrupte, xantatgista professional, que es va dedicar a desestabilitzar la nostra democràcia”, en al·lusió a Villarejo.

D’altra banda, ha criticat que el govern Sánchez “pacta amb els hereus de la banda terrorista ETA, que a més homenatgen els terroristes que surten de la presó” i també s'ha referit al posicionament del PSC “fent aliances fatídiques amb aquells que diuen que no compliran les sentències del TSJC que valguda el dret als alumnes a estudiar en castellà i que diuen que no la compliran”.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Soloesmiopinion, Tabarnia, 23/05/2022 - 18:25

No se de qué se sorprende Cs. TV3% acostumbra a invitar a sus programas a personajes corruptos con asiduidad. Este es simplemente uno más

#4 joaquim Moriscot Bernadell, L'Hospitalet de Llobregat, 23/05/2022 - 17:14

Si, "funcionari corrupte", però que tothom s'en va aprofitar per fer feines brutes.

#3 Antifa, L'H, 23/05/2022 - 16:53

I C's no critica la catifa vermella al Borbó?

#2 Narcís de la Ceba, Sant Higini de Matafaluga, 23/05/2022 - 16:48

Com TV3 no hi ha res!!

Quanta dignitat!!

#1 Marc de Vich, Vichg, 23/05/2022 - 16:39

El denominador comú que marca C's, totes les argumentacions que indica Carrizosa, tenen el mateix denominador comú, la pasta i el poder, i aquests remouran cel i terra, fins i tot es llençaran si cal al port de BCN en pilotes, fent el ridícul com sempre, per no perdre la mamella del papa Estat. La de la producció autòctona ja és 0