Publicitat
Política · 1 de Desembre de 2012. 17:09h.

Ciutadans demana a CiU que rellevi Mas

"Que proposi un altre candidat que estengui ponts amb la resta de partits", afirma Rivera

Ciutadans demana a CiU que rellevi Mas

Imatge de la roda de premsa

El president de Ciutadans, Albert Rivera, ha demanat en una roda de premsa, acompanyat del número dos del partit, Jordi Cañas, la número tres, Carina Mejías i el número u per Tarragona, Matías Alonso, que "CiU proposi un altre candidat que estengui ponts amb la resta de partits de l’oposició".

Rivera ha demanat a Mas "que dimiteixi, perquè no hi ha res més inestable que un govern separatista que fuig de la crisi" i ha manifestat que "un president que segueix insistint a dividir la societat catalana, en separar Catalunya de la resta d’Espanya, que té com a prioritat primera fer un referèndum il·legal, fora de la Constitució i de l’Estatut de Catalunya, no pot ser un president que lideri Catalunya".

I això perquè "és absolutament contrari a ‘l’estabilitat i la fortalesa’ que deia Mas, amb un govern format per CiU i amb el suport d’ERC" i ha afirmat que "Catalunya necessita un govern que defensi la convivència, la regeneració política, el progrés econòmic i la reforma de l’administració pública".

"Si realment vol continuar, que renunciï a tot el que ha demanat fins ara: fer un referèndum il·legal i plantejar la separació de Catalunya de la resta d’Espanya i que es dediqui a sortir de la crisi", ha afegit.

Rivera també ha anunciat que aquesta setmana demanarà "una reunió amb el senyor Navarro, la senyora Sánchez-Camacho i el senyor Herrera per plantejar com veuen ells la investidura i què podríem fer precisament per tenir estabilitat política i econòmica".

Publicitat
Publicitat

81 Comentaris

Publicitat
#51 palla al seu ull, Catalunya independent, 03/12/2012 - 09:51

i jo demano que treguin aquests prepotents i dimiteixin tots, i a ser possible tanquin la barraqueta...només 9 parlamentaris contra els 50 de ciu??? plegueu xatos.!

#49 saps, bcn, 03/12/2012 - 04:21

ni cas, continua sent el mateix discurs inquisidor. Hem superat aquesta fase, el nivell ara es superior, es qüestió de paciència per trobar-ne els resultats. Caldria anar ignorant aquestes disquisicions (que pretenen martell-adores), que es basa'n en la mentira i suposicions. Tenim altre feina.

#48 Lluís, Barcelona, 02/12/2012 - 23:50

Hi ha partits i polítics que realment no saben fer declaracions en funció de l'aritmètica parlamentària i la majoria social d'un país anomenat Catalunya... Realment, fora bo que tornessin a classes de P3, i que s'aprenguessin la lliço que molts catalans ja sabem : Espanya ens roba!

#47 oscar, tarragona, 02/12/2012 - 21:37

Como os escuece separatistas que haya gente que defiende la unidad de España sin complejos. Lo que más os escuece es que estos de Ciudadanos no van a dejar pasar ni una a CiU i ERC y van a denunciar cualquier ilegalidad que estos cometan, a diferencia del PPC, que tapa las vergüenzas a CiU.

#46 Erig, Barcelona, 02/12/2012 - 19:46

Cañas y Rivera, dos falangistes que han trobat la manera d'apoltronar-se amb un discurs anticatalà i ser pagats pels catalans. Nois, inclus a Catalunya hi ha capullus: els votants de C's.

#46.1 Samanta Guitart, BCN, 03/12/2012 - 01:39

Sí, 300.000 capullos que al abrirse y convertirse en rosas alejarán el pestazo a corrupción en que nos ha sumido el catalanismo.