Publicitat
Política · 9 de Gener de 2013. 12:05h.

Ciutadans demana a Duran que dimiteixi "si té paraula"

Jordi Cañas diu que "amb els fons per formar aturats, Duran es paga la suite al Palace"

El portaveu de Ciutadans al Parlament, Jordi Cañas, ha demanat al president d'Unió, Josep Antoni Duran i Lleida, que dimiteixi "si té paraula", ja que al 2000 va afirmar que ho faria si hi havia finançament il·legal a la seva formació arran del cas Pallerols.

En una roda de premsa al faristol de la Cambra, el diputat dela formació d'Albert Rivera li ha retret que "digui als altres com han de comportar-se" així com les paraules que va dir durant una campanya sobre el PER, i li ha etzibat que "amb els fons per formar autrats, Duran es paga la suite al Palace".

"Aquest acord entre la Fiscalia i Unió -ha afegit- evidencia la veritat d'algunes expressions que s'han fet habituals en la política catalana, 'l'Espanya ens roba' o 'l'expoli fiscal'. Aquí els únics que roben són aquells vinculats a la formació nacionalista al Govern i aquells que espolien els recursos públics dels catalans són les persones i la sempresas vinculades a Unió ia Convergència".

D'altra banda, Ciutadans ha demanat "responsabilitats i explicacions a Jordi Pujol. Aquest que mai surt a la foto. Aquest a qui ningú li pregunta. Aquest que ve recurrentment al Parlament a, des de la tribuna, seguir planejant per sobre de la política catalana. Volem que doni explicacions sobre si el seu Govern va atorgar i atorgava irregularment subvencions a empreses pel simple fet d'estar vinculades personalment a Unió i Convergència".

El portaveu de C’s ha exposat “algunes de les xifres que s’han mencionat de manera recurrent en la política catalana: el 3% del senyor Maragall, que mai s’ha aconseguit averiguar en cap obra pública; el 4% sembla que sí, en el ‘Cas Palau’ i ara hi ha una dada nova que és el 5%, el que pagava UDC, els qui robaven els diners per formar a parats i pagar la queixalada al seu partit”.

Finalment, Cañas ha declarat: “Ara entenem el que Mas va dir un dia: ‘Quan nosaltres decidim i no Madrid les coses funcionen molt millor’, clar, pel seu partit, per la seva federació i pels seus coneguts i famílies”. El que ha qualificat com “l’herència de Pujol: la corrupció institucionalitzada, el tot per la pàtria que amaga el tot per la 'pasta'”.

Jordi Cañas
Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#3 BEJOTA, BCN, 10/01/2013 - 14:58

C's LA HISTORIA OS HA PUESTO EN EL PARLAMENT PARA RECTIFICAR EL ATROMELLO A LA DEMOCRACIA DE PUJOL (EL MOLT).LA GENTE DEBE SABER LO QUE PASA, A PESAR DE LOS PACTOS DE SILENCIO QUE HAY POR LA CLASE POLITICA CATALANA. DOMINANTE.SUERTE.

#2 molt d'acord, bcna, 09/01/2013 - 18:18

Tan de bo dimitís, seria una alegria per tot l'independentisme i un pas endavant.

#1 pellunga, osona, 09/01/2013 - 12:19

És la primera vegada que aplaudeixo el que diu en Cañas. Tens tota la raó, aquest botifler ha de complir la seva paraula i renunciar a la seva improductiva activitat política. Jordi, guapo

#1.1 guillem, bcn, 09/01/2013 - 17:38

En el meu cas no és la primera vegada però també m'hi sumo.