Publicitat
Política · 3 de Setembre de 2012. 15:09h.

Ciutadans demana a Mas que "doni la cara pel rescat"

Rivera diu que si no compareix "demanarem la convocatòria d’eleccions anticipades”

Ciutadans demana a Mas que "doni la cara pel rescat"

Rivera, amb Mas, al Parlament

El president de Ciutadans (C’s), Albert Rivera, ha dit que “si Mas no dóna la cara pel rescat demanarem la convocatòria d’eleccions anticipades”. Alhora, i davant de la petició de rescat de 5.023 milions d’euros per part de l’Executiu de CiU, Rivera ha destacat que “el desgovern és total per part del Govern de Mas, que encara no ha explicat quina és la situació financera en què ens trobem. Els diners del rescat són per fer front als proveïdors i per pagar factures, però volem saber què succeirà l’any vinent”.

El líder de C’s ha recordat que “Mas va dir al seu discurs d’investidura que venia per reactivar l’economia, que la milloraria en 3 anys” i que paradoxalment “CiU fa bullir l’olla de la Diada i s’embolica amb l’estelada mentre ha assolit pitjors números que el tripartit, ja que Catalunya té ara mateix 700.000 aturats”.

Rivera ha afegit que Mas “no ha fet cap reforma administrativa, segueix sense tancar cap ambaixada, subvencionant escoles del sud de França i obligant els nens a pagar tres euros si porten la seva pròpia carmanyola per menjar a l’escola”.

Rivera també ha parlat sobre l’informe presentat recentment per l’agència de qualificació Standard & Poor’s (S&P) en què rebaixen el bo de la Generalitat a “bo escombraria”. Pel president de C’s aquest fet és greu ja que “per primer cop un informe d’una agència internacional recull al seu informe el risc negatiu que comporten les declaracions de polítics com Homs o Mas” i que “cada cop que parlen ens costa més car finançar el deute”. Rivera creu que la Generalitat “ha de buscar suports i complicitats amb la resta d’Espanya i Europa perquè la solució de la crisi és sortir-ne tots junts i no pas aixecant més fronteres o creant més aranzels, ni fent com Mas-Colell, que només fa que reptar Espanya i Brussel·les”.
 


En referència a la Diada, Albert Rivera ha afirmat que “està segrestada pel separatisme, per crides a manifestacions contra les institucions de l’Estat” a més que “hi ha ajuntaments que es dediquen a subvencionar trens per assistir a la manifestació amb diners públics”. Rivera ha fet incís en aquest punt reiterant que “els ajuntaments són entitats que formen part de l’ordenament constitucional. Si no volen respectar la Constitució que deixin els càrrecs i les dietes; si es declaren moralment exclosos de la Constitució que se'n declarin també exclosos econòmicament”.

Rivera ha afegit  “des de C’s continuarem demanant una Diada per la convivència, que creiem que s’hauria de celebrar per Sant Jordi perquè és una data reconeguda a tot arreu, amb la qual tothom s’hi sent identificat i que no provoca separació”. 

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#9 Pepe, Barcelona, 03/09/2012 - 23:14

El Rivera li dóna 50.000 voltes al Mas.

#9.1 Gerard, Barna, 05/09/2012 - 01:27

En demagògia especialment.

#8 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 03/09/2012 - 21:56

Al menos CIUTADANS exige las cosa claras y canta las verdades. La borrachera nacionalista no ayuda a la salida de la crisis, la agrava. En el siglo 21 y en la UE del Euro el nacionalismo separatista es una insensatez suicida.

#8.1 Gerard, Barna, 05/09/2012 - 01:25

En canvi, en nacionalisme del "te uno a la fuerza o te crujo" és la mar de simpàtic, modern, , solvent, cosmopolita i eficient. Com els de DENAES, els amics del RIvera.

#7 Kropotkin, Vic, 03/09/2012 - 20:51

Catalanistas: ¿No podriais ser un poco mas novedosos en vuestros insultos? Es que aburris un poco. Se que es complicado pero intentadlo... Jua, jua, jua,...

#6 Ramon, Manresa, 03/09/2012 - 20:19

Pues yo pienso que Rivera sería un buen presidente para Cataluña,eso sí,que se olvide de que vuelvan las corridas de toros.

#5 joan, manresa, 03/09/2012 - 18:51

tinu.) preparis per adelantar eleccions...,u haurá de fer tard o dora...,com mes aviat millor....,pro guardis un roc a la faixa...,Sr.President...,som vells ..,pro encare ens queden picarols i un bastó,alguns la tralla,i estem per lo que façi falta...,van tocant a somatén Sr.President,van tocán.