Publicitat
Política · 21 d'Octubre de 2020. 13:14h.

Ciutadans demana aprimar la Generalitat

Carrizosa insta el Govern a "ajustar-se el cinturó"

Ciutadans demana aprimar la Generalitat

El president del grup parlamentari de Ciutadans, Carlos Carrizosa, ha reclamat al Govern que s'ajusti el cinturó davant la greu crisi sanitària i econòmica que ha provocat la pandèmia del coronavirus i ha lamentat que es passin el dia culpant a Madrid.

Carrizosa ha dit al vicepresident en funcions de president, Pere Aragonès, que "demanar al Govern espanyol ajudes i una moratòria d'impostos entra dins de les obligacions de qualsevol govern autonòmic", però li ha recordat que "fa pocs mesos, en plena pandèmia, van aprovar uns Pressupostos amb pujades d'impostos".

"No s'ajusten el cinturó amb mesures equivalents com les que demanen al Govern d'Espanya" ha lamentat Carrizosa, i ha retret al Govern que "es passen el dia culpant de tots els nostres mals a l'Estat espanyol". "Vostè i el senyor Tremosa es barallen ara per veure qui de vostès va a la conferència de presidents del dilluns", ha criticat.

 

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#10 iñigo, Castellón de la Plana, 22/10/2020 - 13:22

Tiene toda la razón. La austeridad en gastos políticos y protocolarios no sólo es necesaria por su coste, sino porque gastar ingentes cantidades en pesebres políticos da una malísima imagen. Hay que reducir el gasto político. Drásticamente. Y en esto meto a TV3.

#9 I ara!, Girona, 21/10/2020 - 17:56

Demagógia!!!! un altre atac contra Catalunyeeeeeeeee!

#8 Sergi Sergio, Barcelona, 21/10/2020 - 17:09

Ya me contentaria con que no la engorden mas, cada dia hay que mantener a mas parasitos, mas vividores, mas vivales y cuentistas, mas subvenciones de actividades patrioticas surrealistas, crean un nuevo chiringuito a la que te descuidas y asi van colocando tropa y mas tropa, como no desmontemos este tinglado no habra dinero suficiente para nada.

#7 LLaç Groc, Cat, 21/10/2020 - 16:33

La que s'ha aprimat és la Lorena Roldán

#6 Benet S., Barcelona, 21/10/2020 - 15:59

Fins que la banda de deliquents que ha segrestat les institucions no quedi expulsada de les cadires que escalfen, continuaran malversant en profit propi. Tenen una part del ramat sota salari públic, milers d'amiguets i familiars que viuen del sistema i això només es talla tancant l'aixeta o passant comptes com quan va haver-hi el gloriós 155.