Publicitat
Política · 23 de Febrer de 2013. 12:49h.

Ciutadans demana la dimissió de Xavier Martorell

Per la seva presumpta vinculació a la trama d’espionatge polític

Ciutadans demana la dimissió de Xavier Martorell

Martorell, en una imatge d'arxiu

El portaveu del Grup Parlamentari de Ciutadans (C’s), Jordi Cañas, ha demanat aquest dissabte la “dimissió de Xavier Martorell per la seva presumpta vinculació a la trama d’espionatge polític a Catalunya”.

Així ho ha dit Cañas després de les últimes informacions, que acusen el Director General dels Serveis Penitenciaris a Catalunya, Xavier Martorell, d’encarregar informes a Método 3 per investigar diversos càrrecs polítics catalans.

El portaveu del Grup ha afirmat que “la trama d’espionatge a Catalunya vincula ja directament els tres grans partits de Catalunya, CiU, PSC i PP demostrant així que no són la solució sinó una part del problema per combatre la corrupció a Catalunya”.

“La impunitat de la corrupció a Catalunya ha estat fruit del pacte de silenci entre els grans partits per tapar-se uns i altres les seves vergonyes pels casos de corrupció” ha manifestat Cañas i ha afirmat que “la formula era senzilla: tu saps de mi, jo sé de tu, tots callem i aquí no passa res”.

Així, ha exigit a la resta de partits “la constitució immediata de la comissió d’investigació de la trama d’espionatge impulsada per C’s perquè CiU, PSC i PP donin explicacions en seu parlamentària”.

Cañas, en una imatge d'arxiu

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#7 Roger, L'H, 24/02/2013 - 13:13

Totalment dacord. Akest home hauria de dimitir.

#6 Gràcies C'S, Cataña, 23/02/2013 - 18:59

Algú que parla clar i que no està emmerdat.

#5 Carles Ortí, Barcelona, 23/02/2013 - 16:12

Ciutadans està fent una molt bona feina en la denúncia sistemàtica de la corrupció tapada amb senyeres. Tant de bo de mica en mica se n'adonin de la gran mentira que s'ha anat teixint a casa nostre des de fa trenta anys.

#4 Kropotkin, Vic, 23/02/2013 - 15:48

Lo malo es que aunque dimita uno, siempre tienen otros igual de sectarios, inútiles y manipuladores.

#3 españa=crisis i misèria, botswana, 23/02/2013 - 15:00

Sr Cañas vosté parla de transparència i no presenta les seves comptes? Normal, també parla de no nacionalisme i va a les mateixes manifestacions que Falange (real i comprovable).

#3.1 Kropotkin, Vic, 23/02/2013 - 18:34

¿No se te ocurre alguna chorrada un poco mas imaginativa que esta? Desde luego es que los catalanistas no valeis para nada...