Publicitat
Política · 28 de Maig de 2010. 14:04h.

Ciutadans demana la "regulació urgent" del burca

Rivera: "si no s'actua tindrem nou mil regulacions diferents, una per cada municipi"

Ciutadans demana la "regulació urgent" del burca

Un burca, a Vic

El president de Ciutadans (C's), Albert Rivera, ha demanat "una regulació nacional urgent del burca", en resposta a la prohibició per part de l'ajuntament de Lleida l'ús d'aquesta peça islàmica, perquè tal i com afirma Rivera, "si no s'actua tindrem nou mil regulacions diferents, una per cada municipi".

"El Govern no pot quedar callat i de braços creuats davant aquest tema, perquè correm el risc que cada ajuntament decideixi una normativa diferent. Aquest no és un debat municipal, és un tema que afecta els drets fonamentals de no discriminació a la dona i de seguretat pública ", ha afegit el president de C's.

A més, Rivera ha criticat que "la ministra d'igualtat, Bibiana Aído, en lloc de preocupar per com anomenem als nadons, hauria d'estar preocupada per que a Espanya visquin dones sotmeses a ocultar la seva identitat sota un burca, sotmeses als seus pares i seus marits i que no poden desenvolupar lliurement la seva personalitat ".

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#10 Torrescárcela, Barcelona, 30/05/2010 - 20:33

Estoy de acuerdo con el tal ciudadanista. Tanta feminista barata y de sueldo alto como tenemos en España, a ver cuándo salen en defensa de la mujer árabe.
Bien la idea de Albert Rivera

#9 Ciudadanista, Barcelona, 29/05/2010 - 12:46

Pere (BCN): Perdona, Pere, pero no das pie con bola. Defender los valores de la Ilustración para las mujeres, y combatir el fanatismo y la superstición sectaria, debería ser objetivo de todos los partidos, incluso de ERC y similares. Piénsalo bien.

#8 Pere, BCN, 29/05/2010 - 11:13

Queda clar. Els de C's s'apunten a tot el què sigui racisme i xenofòbia... i nacionalisme espanyol.

#7 assumpta, lleida, 29/05/2010 - 08:42

Devall d'un burka hi ha una dona, a la que li han obligat a posarse'l i ara l'obliguen a treure-se'l, pense'm-hi. Ciudadanos, vosaltres si que sou un perill, no podeu soportar la llibertat d'expressió. Jordi de Barcelona, deixa'ls, viuen a España

#6 Ciudadanista, Barcelona, 29/05/2010 - 00:25

Deberían hacer caso a Albert Rivera. El islamismo tendrá que adaptarse, como ha hecho el cristianismo, al estado democrático, laico, que garantiza la libertad, igualdad y seguridad de todos los ciudadanos.Estamos en el siglo XXI, la Edad Media ya pasó.