Publicitat
Esports · 28 de Juny de 2010. 08:28h.

Ciutadans demana poder seguir Espanya a la Plaça Sant Jaume

També proposa la plaça de la Catedral o la de la Universitat

Ciutadans demana poder seguir Espanya a la Plaça Sant Jaume

Cañas, en una imatge d'arxiu

Ciutadans (C's) denuncia "la prohibició de l'Ajuntament de Barcelona i del seu alcalde socialista Jordi Hereu, a la sol·licitud presentada per C's per posar una pantalla gegant a la ciutat de Barcelona". En aquest sentit expliquen que "davant la negativa de l'ajuntament de Barcelona a instal lar pantalles gegants perquè els barcelonins puguin seguir la seva selecció, C's demanar permís per instal lar una pantalla gegant per seguir el partit de vuitens de final del mundial de futbol, sufragada mitjançant donacions voluntàries dels aficionats, en tres localitzacions diferents de la ciutat per facilitar una resposta afirmativa del consistori".
 
"C's es va assabentar de la negativa del socialista Hereu a que els ciutadans de Barcelona puguin donar suport a la seva selecció mitjançant un mitjà de comunicació digital, ja que l'Ajuntament no s'ha dignat a comunicar per escrit aquesta negativa", lamenten.  Segons el portaveu de C's, Jordi Cañas "sabem que el PSC i la Catalunya oficial volen esborrar de Barcelona i Catalunya tot allò que faci olor a Espanya. Volen eliminar tot allò que d'una imatge d'Espanya moderna, atractiva i engrescador perquè els molesta si tasca de construir la nació".

"Aquesta és una decisió arbitrària però carregada de simbolisme polític. El PSC vol amagar i silenciar la Catalunya real que vol veure la seva selecció nacional, que vibra i gaudeix de les seves victòries sense complexos. El que realment li molesta Hereu i el PSC és veure als carrers de Barcelona banderes d'Espanya, els molesta aquesta imatge de milers de barcelonins animant a Espanya ia la seva selecció. No poden suportar i per això el volen amagar, negant aquesta realitat que els esquinça la imatge d'una Barcelona i una Catalunya nacionalista que porten tants anys construint ", critica.

C's anuncia que "no renunciarà a que els barcelonins puguin seguir i animar la seva selecció com fan els ciutadans de la resta de ciutats d'Espanya. C's no permetrà que la voluntat per esborrar i amagar la realitat que té l'ajuntament socialista ignori i menyspreu als ciutadans de Barcelona ".

Per això, C's reitera la seva sol licitud per posar "una pantalla gegant en una de les places: Sant Jaume, Universitat o Catedral, en cas contrari li exigeix al consistori que justifiqui públicament perquè l'alcalde no vol pantalles perquè els ciutadans puguin seguir al seu selecció però, en canvi, no té cap problema en permetre que els hooligans irlandesos o anglesos posin pantalles a la nostra ciutat per seguir als seus equips, o bé que els independentistes facin actes en qualsevol dels carrers o places de la nostra ciutat, subvencionats, ells sí, amb diners públics".

57 Comentaris

Publicitat
#57 daniel, Barcelona, 29/06/2010 - 15:06

Catalunya no pot jugar un mundial. Culpable: Espanya.

#56 ALBERT, Reus, 29/06/2010 - 13:06

Despues llaman a los que no piensan como ellos fascistas. MI pregunta es, quien es mas fascista quien quiere que toda la ciudadania sea representada, O los que solo quieren beneficios para parte de poblacion y a los que no piensan como ellos los insultan

#55 Robert, Gavá, 29/06/2010 - 12:56

Que lástima leer comentarios como el Sr. si se puede llamar así Ferrer u Oriol. Sois lamentables, no tenéis criterio y por mucho que odiéis a España y lo relacionado, vetar la pantalla gigante es sinónimo de dictadura y antidemocracia. Viva España!

#54 ferran, balaguer, 29/06/2010 - 10:09

Cal fletar autobussos gratuïts perque tots els espanyols que enveixen Catalunya puguin anar veure la"rojigualda" a Madrid. I que no tornin!.

#53 Paco Meralgo, Esplugues de Llobregat, 29/06/2010 - 00:17

¿por qué les molesta tanto a los nazionalistas que los catalanes veamos a nuestra selección en pantalla gigante? ¿tanto les avergüenza ser españoles, y que nuestra selección, en la que juega medio Barça, pueda ser campeona del mundo? ¡viva la Roja!