Publicitat
Política · 16 de Gener de 2013. 18:50h.

Ciutadans demana que "l'Estat reaccioni"

El periodista Enric Vila pregunta a la diputada Inés Arrimadas si "inclou l'exèrcit" per aturar el procés sobiranista

Ciutadans demana que "l'Estat reaccioni"

Arrimadas i Vila, en un moment del debat

La diputada de Ciutadans, Inés Arrimadas, ha demanat que "l'Estat reaccioni" davant la declaració sobiranista que es debatrà al Parlament el proper dia 23. El periodista Enric Vila li ha etzibat a l'electe de C's si "inclou l'exèrcit això", durant un debat a La Rambla, de BTV.

L'escriptor ha retret a Arrimadas que "esteu confonent de manera sistemàtica la idea de justícia i la idea de legalitat". Vila ha reblat que "una gran quantitat de gent" considera que "el seu marc polític legal català ha de ser Catalunya".

La dirigent de Ciutadans ha explicat que"arribarem fins ens permeti la legalitat vigent" per acabar amb el debat sobiranista al Parlament. "Acceptem que al Parlament som minoria, que és el que haurien d'acceptar Esquerra i CiU al Congrés, que és on es té la sobirania del poble d'Espanya, inclòs el català, i que és on s'ha de debatre si Catalunya és sobirana o no i què ha de ser Espanya en un futur".

A tot això, Vila li ha demanat una imatge concreta de com el govern central frenaria aquest procés i, en no obtenir cap resposta, el periodista li ha contestat que "ho frenaria damunt d'un tanc". Arrimadas ha conclòs que ella no és "partidària que se suspenguin les autonomies".

Publicitat
Publicitat

50 Comentaris

Publicitat
#24 justicia, rubricata, 17/01/2013 - 19:31

Sra. Inés Arrimadas: Yo creo que donde deberiamos ir a discutir la soberania de Catalunya es en Intereconomia , ¿no le parece?

#23 Francesc , Terrassa, 17/01/2013 - 18:05

Jo també vull que l'Estat intervingui, però el català. Quan tinguem un Estat català hem de desterrar tots els membres de C's i el PP cap al seu país d'origen, Espanya. Fora colonitzadors. Si volen guerra, la tindran. Els catalans estem fins els collons d'aguantar tanta humiliació.

#23.1 Mario, Barcelona, 18/01/2013 - 07:09

Tendrás guerra y perderás la guerra.

#22 gemma, matadepera, 17/01/2013 - 16:16

Bravo x Arrimadas. Enric por este camino mal vamos. Deja la demagogia chato.

#21 BEJOTA, bcn, 17/01/2013 - 16:13

La patronal catalana, contra el pacto de gobierno entre CiU y ERC
A Fomento del Trabajo no le gusta nada la subida de impuestos propuesta por los republicanos que ha tenido que asumir Mas para proseguir con su deriva soberanista.

#20 bon CUP de falç, no ens aturareu, colona pija, 17/01/2013 - 13:02

Quina jeta: una colona (sevillana, graduada a una Universitat de l'Opus, acabada d'arribar i no precisament com els obrers dels anys 60 i 70) demanant al seu estat que ens esclafi el coll amb la bota. Aquest cop, per fi sense poder recórrer a la violència armada com sempre abans, no ens aturareu.

#20.1 gemma, matadepera, 17/01/2013 - 16:18

Colona? ?diras española, lo mismo que tu, chatin! Cataluña cada día q pasa es ciudadana!