Publicitat
Política · 31 de Desembre de 2020. 18:09h.

Ciutadans demana treure llaços grocs d'edificis públics

Denuncia que l'independentisme utilitza les institucions "com a tauló de propaganda"

Ciutadans demana treure llaços grocs d'edificis públics

Pancarta a l'Ajuntament de Sant CUgat, en una foto d'arxiu

Ciutadans (Cs) portarà a les juntes electorals de la província els ajuntaments que mantenen penjades "pancartes i simbologia partidista". El text assenyala "l'incompliment de la resolució que obliga el Govern i els Ajuntaments a garantir la neutralitat de tots els espais públics, especialment en període electoral".

La formació recorda, a més, que "la igualtat de sufragi és essencial en la representació democràtica" per això requereix la retirada dels edificis públics "qualsevol simbologia partidista que contingui imatges o expressions vinculades o similars a les que utilitzi qualsevol dels partits que concorren a les eleccions".

El diputat de Cs al Parlament, Nacho Martín Blanco ha explicat que "tot i les diferents resolucions de la Junta electoral central i de les provincials, als balcons de diferents ajuntaments i també d’edificis municipals continuen penjades pancartes i simbologia amb un contingut clarament partidista, que s’associa amb algunes de les formacions que es presenten a les eleccions". Per aquest motiu,

Ciutadans ha presentat un recull de proves que ho acrediten i demana a les juntes electorals de zona que "obliguin els ajuntaments a retirar la pancarta i qualsevol altre símbol partidista de les façanes d’edificis municipals". "Tant els consistoris com la resta d’administracions garanteixin el compliment del principi de neutralitat", sentencia.

Finalment, Ciutadans reclama "unes eleccions del 14-F lliures i uns edificis públics que representin a tots els catalans, no només a una part" i Martín Blanco ha criticat que els partits independentistes utilitzin les institucions "com a tauló de propaganda política al servei de la seva causa".

"Volem unes eleccions lliures i no veure com els partits separatistes novament volen adulterar la democràcia utilitzant les institucions per enviar missatges partidistes", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 Montse Quatre, Manresa, 01/01/2021 - 09:34

Es evident exigir que els edificis publics quedin nets de propaganda sediciosa, pero la banda de deliquents que està instalada en les institucions rebutja les normes i les lleis i només compleixen amb dosis de xarop de bastó, talment com aquell sàtrapa expulsat precisament per no obeir treure la pancarta de la vergonya. O els treuen o les treiem

#5 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 01/01/2021 - 02:25

"Los magistrados progresistas europeos: “En España no hay presos políticos”. La asociación Medel, que representa a 15.000 jueces y fiscales de 15 Estados, dice que el sistema judicial español es “hipergarantista”"


elpais.com 23-11-2017

#3 Neferu, Barcelona, 31/12/2020 - 20:05

Y si no las quitan ellos, ¡¡¡las quitaremos nosotros!!!!!!

#2 Eduardo González Palomar, Manlleu, 31/12/2020 - 19:46

Estas son las trampas independentistas que anteceden a las que harán masivamente el próximo febrero en los mismísimos colegios electorales de la Cataluña profunda (155 fotos):
https://www.flickr.com/photos/100929805@N07/albums/72157669705914096

#2.1 Chris, Lleida, 31/12/2020 - 22:13

Son demagogos de manual.Ya se ve cuando la propia generalitat con el poder de sus instituciones permite ejercer movidas pro independentismo sin represalias,y por nuestra parte todo son trabas,bloqueos,limitaciones,c ontramovidas de autollamados"antifas"y demás jugarretas de mal perder.Lo de la Meridiana sería impensable en el otro bando.

#1 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 31/12/2020 - 19:29

Ciudadanos pide que se haga lo que es propio de una democracia moderna correcta, pues lo que hacen los nacionalistas es propio de una democracia antigua hitleriana.