Publicitat
Política · 20 d'Octubre de 2021. 22:14h.

Ciutadans denuncia blanqueig d'ETA al Parlament

Martín Blanco veu "derrota policial, judicial i legal d'una banda de terroristes"

Ciutadans denuncia blanqueig d'ETA al Parlament

El diputat de Ciutadans, Ignacio Martín Blanco, durant el ple de Parlament, ha criticat que Pere Aragonès hagi manifestat que "les paraules del senyor Otegi són un pas més en el procés de pau. ¿Però quin procés ni quins romanços? Això no és un procés ni és res!"."Això és senzillament la derrota policial, judicial i legal d'una banda de terroristes i de pistolers armats", ha remarcat. Martín Blanco ha acusat el Govern d'utilitzar un "llenguatge pervers" en parlar de "resolució del conflicte" o de "procés de pau".

"Al País Basc hi havia dos bàndols, uns que mataven, ETA, i altres que morien, els ciutadans de bé constitucionalistes", ha dit. "Procés de pau, res, senyor Aragonès. Derrota legal, judicial i policial de l'Estat de dret a una banda de terroristes i pistolers armats", ha afegit.

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#11 manu, DIJON FRANCE, 21/10/2021 - 17:00

Cuándo va a pedir perdón el PNV por ofrecer a Hitler un "Estatuto de autonomía vasco dentro de la Europa nazi" y que fuera el mismo lehendakari Aguirre a presentárselo a Hitler en Berlín? Seguro que esta parte de la gloriosa historia de Euzkalerria,no la enseñan en las ikastolas

#10 Vergonyós, Barcelona, 21/10/2021 - 16:07

Els lacis perden el cul amb els vulgars assassins a sang freda d'ETA, també d'idees decimonòniques de secles passats

#9 Nuria, Barcelona, 21/10/2021 - 13:16

Bravo, las cosas claras y bien argumentadas Del resto de politicos que blanquean a lo asesinos de ETA, solo les digo suavemente...SINVERGUENZAS

#8 The busines.procès, Girona, 21/10/2021 - 10:08

Obriu els ulls, tot plegat forma part d'un plà ben oprganitzat i que fa temps que es desenvolupa d'allò més be. La maquinaria funciona a tots nivells, escoles, instituts, universitats, parlaments autonòmics, etc. Cal moldejar la mentalitat de la gent i anar ocupant tots els estaments amb gent dels seus. Res més, al final tot controlat.

#7 Die Frage, Chez Titole, 21/10/2021 - 10:02

Imagineu que a la vostra filla li han hagut de tallar les cames per un atemptat de ETA, o que us heu quedat cecs, o que la vostra mare va veure com li etrzibàven un tret al cap al vostre avi. I que ara en nom de la pau i la concòrdia us demanen passar pàgina per acabar veient l'assassí amb un càrrec a l'ajuntament. Bonic oi?