Publicitat
Política · 9 d'Octubre de 2019. 21:45h.

Ciutadans denuncia boicot

En l'elecció de les candidatures a l'Institut Català de la Pau

Ciutadans denuncia boicot

La diputada de Ciutadans Susana Beltran ha criticat que els partits polítics del Parlament de Catalunya no hagin ni valorat ni debatut la proposta a la candidatura a l'Institut Català de la Pau de Ciutadans i ha lamentat que "deixen d'estar representats un milió cent mil catalans". La formació taronja ha criticat que els partits no hagin contemplat "cap de les candidatures que nosaltres vàrem presentar".

"Els socialistes, els comuns, la CUP, els partits independentistes... presenten una llista en la qual no contemplen cap de les candidatures que nosaltres vàrem presentar. Segons la llei, els partits polítics també podem presentar candidatures entre persones de reconegut prestigi en temes de pau, resolució de conflictes i que tinguin una trajectòria de mèrits professionals reconeguda" ha indicat Beltran.

"Lamento profundament que no s'hagin tingut en compte aquestes candidatures, ni tan sols s'hagin sotmès al debat -que a mi m'hagués agradat i m'hagués deixat convèncer-, si és que alguna d'aquestes candidatures no mereixia estar al Govern de l'Institut per la Pau" ha reconegut.

"El problema d'això és que deixen d'estar representats un milió cent mil catalans. Com es pot construir la pau amb un Govern on no estan representats aquests catalans? Com es pot construir la Pau deixant de banda el primer partit del Parlament de Catalunya sense haver discutit abans les candidatures?" s'ha preguntat la diputada.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Didac, Barcelona, 10/10/2019 - 15:08

Els de la banda del sediciosos cada vegada ensenyen mes la poteta els cau la careta. Se'ls fa la boca aigua pensant que si el cop hagues triumfat aquest pais seria una dictadura del més pur estil nazi. Aquelles lleis del 6 i 7 de setembre ja se'ls veia el llautó...posar ells els jutges i tancar el pas a la democracia. Com l'Alemanya del 34.

#1 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 09/10/2019 - 23:09

"El problema d'això és que deixen d'estar representats un milió cent mil catalans. Com es pot construir la pau amb un Govern on no estan representats aquests catalans? "
Es que el gobierno del racistorra no quiere la paz. Prefiere arrancarse con explosivos aplausos.