Publicitat
Política · 7 d'Agost de 2020. 13:48h.

Ciutadans denuncia el "circ" del Parlament

"No té competències per demanar l'abdicació de Felip VI"

Ciutadans denuncia el "circ" del Parlament

El president del grup parlamentari de Ciutadans, Carlos Carrizosa, ha retret el president de la Generalitat, Quim Torra, que hagi convocat un ple per parlar de la crisi de la monarquia i no per parlar de la crisi econòmica i social produïda per la pandèmia ni pels presumptes casos de corrupció que afecten JxCat i l'antiga Convergència.

"Era més iurgent parlar del rei, parlar de la sanitat i la pandèmia no ho era tant", ha dit. "Han vingut a muntar un circ per demanar l'abdicació de Felip VI, cosa per a la qual aquest Parlament no té competències per demanar l'abdicació de Felip VI". "La pandèmia és tràgica, aquest ple és grotesc, un esperpent", ha sentenciat.

Carrizosa ha defensat la monarquia i l'ha separat de la figura de Joan Carles I i, en aquest sentit, ha remarcat que "si els casos de corrupció de les persones afectessin les institucions no hi hauria institució més degradada que la Generalitat". També ha manifestat que el rei emèrit "no ha fugit de ningú" perquè "no està ni investigat encara", sinó que "s'està iniciant una investigació en Fiscalia".

Finalment, ha advertit Torra que "això d'avui pesarà especialment en el llegat que deixi" i l'ha acusat de convocar el ple per "distreure l'atenció pública de la seva nefasta gestió de la pandèmia". "Això és el que explica que estem aquí, una estratègia de distracció de llibre dels mals polítics", ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#5 Carlos, Tarragona, 09/08/2020 - 10:43

Mucha denuncia pero vosotros participais del juego asistiendo. Falsos e hipócritas es lo que sois.

#4 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 07/08/2020 - 19:14

Torra ha hecho lo único que sabe hacer: trabajar por el separatismo. No sirve para otra cosa. Los problemas reales de los ciudadanos que vivimos en Catalunya los tendrán que afrontar otros.
Con Torra Catalunya se va a la porra!

#3 manolodelbombo, tabernero en Monegrillo, 07/08/2020 - 16:20

Pasen y vean, el medio hombre, la mujer sin brazos, el torso viviente, tragaespadas, la mujer barbuda, el gigante, Angeleno, la chica Ave, tragaespadas, el lelo de bruselas con su ninia cortehachas, osoamoroso y comepancetas, el espantaguiris, la negra colacaus, y nuestro gobernante, gerifalte y líder morticio chorra.

#1 Albert, BCN, 07/08/2020 - 13:55

Pues si... todo cierto